Gå til innhold

"Sukk", hvorfor selger de ikke pinnekjøtt uten bein?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det må da kunne være mulig å få til, vel?

Pinnekjøtt er kjempegodt. Men det er så JÆVLIG tiltak å spise det når det er på de forbanna beina!

Anonymkode: 2fdb1...63e

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hehe, det kunne vært noe, og uten fett. Redd det ikke hadde funket. 

Anonymkode: 34f8e...1d8

  • Liker 3
Skrevet

Du må være fryktelig lat hvis du syns det er jævla tiltak - hvis det er dampet lenge nok og riktig faller jo nesten kjøttet av beina. 

Anonymkode: 92c6e...06d

  • Liker 34
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Det er en grunn til at det heter pinnekjøtt.

Skrevet

PINNEkjøtt. Det er ribbein.. 

Ikke verre enn å kjøpe lammesteik om man vil ha beinfri sau.

Anonymkode: bb168...f04

  • Liker 13
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Du må være fryktelig lat hvis du syns det er jævla tiltak - hvis det er dampet lenge nok og riktig faller jo nesten kjøttet av beina. 

Anonymkode: 92c6e...06d

Jeg driter i hva du mener!

Anonymkode: 2fdb1...63e

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

PINNEkjøtt. Det er ribbein.. 

Ikke verre enn å kjøpe lammesteik om man vil ha beinfri sau.

Anonymkode: bb168...f04

Det smaker ikke det samme.

Anonymkode: 2fdb1...63e

  • Liker 2
Skrevet
Athena79 skrev (2 minutter siden):

Det er en grunn til at det heter pinnekjøtt.

Spiser du pinnene?

Anonymkode: 2fdb1...63e

  • Liker 4
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Hehe, det kunne vært noe, og uten fett. Redd det ikke hadde funket. 

Anonymkode: 34f8e...1d8

Hvorfor ikke?

Anonymkode: 2fdb1...63e

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Hvorfor ikke?

Anonymkode: 2fdb1...63e

Fordi den gode smaken sitter i fettet og beina. Hvorfor tror du det er noe som heter suppebein, og at man koker kraft på bein?!

  • Liker 24
Skrevet

«Benfritt pinnekjøtt» heter lammebog, og blir brukt i blant annet fårikål. Litt som artikkelen om den «benfrie ribba» for et par dager siden, som egentlig er buklist av svin. Du kan selvfølgelig gjerne dampe og spise lammebog alt du orker. Det er godt det også. Men det er altså ikke det samme som pinnekjøtt.

Anonymkode: 3e974...02e

  • Liker 12
Skrevet

Akkurat ribbeløs sau tror jeg det blir lenge til du ser. Er det ikke bein på så blir det jo ikke samme smak i krafta. Men du får kjøpe fersk ribbe av sau, salte og tørke det selv etter du har skjært bort beina. 

Anonymkode: 30d0a...c79

  • Liker 6
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Jeg driter i hva du mener!

Anonymkode: 2fdb1...63e

Takk, det samme.

Anonymkode: 92c6e...06d

  • Liker 7
Skrevet

Pinnene i navnet pinnekjøtt henspiller jo på ribbeina, ikke pinnene i bånn av gryta…

Anonymkode: bae72...1ea

  • Liker 11
Skrevet

Hva med pinnesteik da? ☺️ Prøvd det? Mere kjøtt på.

Anonymkode: bd090...a3b

  • Liker 4
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet
AnonymBruker skrev (7 minutter siden):

Spiser du pinnene?

Anonymkode: 2fdb1...63e

Voff voff🐶

Skrevet

Du får kjøpe pinnebog eller pinnestek da. 

 

Anonymkode: 29d86...61a

  • Liker 5
Skrevet (endret)

 God ide å slippe bein i kjøttet. 😊

Endret av Eloise12345
Skrevet
Athena79 skrev (17 minutter siden):

Det er en grunn til at det heter pinnekjøtt.

Godt sagt. Det har jeg ikke tenkt på. Satt nemlig og irriterte meg over det samme nå nylig 🤭

  • Liker 1
Skrevet

Denne minnet meg om en dokumentar jeg så med amerikanere som trodde kjøtt kom fra fabrikken. Og ble helt forferdet når de forstod at grønnsakene de spiste hadde vært på bakken og i kontakt med jord 🤣

Min helt ærlige mening: Om du ikke klarer å se dyret bli slaktet og partert, eller synes det er slitsomt at det kommer på tallerkenen i sin naturlige form, da har du ingenting med å spise det heller. 

Anonymkode: 285c4...347

  • Liker 9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...