Gjest lovisee Skrevet 19. desember 2021 #1 Skrevet 19. desember 2021 Jeg skal tilberede pinnekjøtt for første gang i år, men er usikker på hvor stor kjele jeg trenger. Skal tilberede 1 kg pinnekjøtt, men hvor stor kjele skal jeg bruke?
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #3 Skrevet 19. desember 2021 En femliters kjele holder. Bruk rist i bunn og følg med så det ikke koker tørt. Kan hende du må sage de lengste pinnene i to. Anonymkode: ee274...a1e
Million Skrevet 19. desember 2021 #4 Skrevet 19. desember 2021 Denne på 17 liter står det at passer til bl.a. pinnekjøtt, og også denne på 15 liter, så det høres ut som man må ha en ganske stor en.
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #5 Skrevet 19. desember 2021 Million skrev (1 minutt siden): Denne på 17 liter står det at passer til bl.a. pinnekjøtt, og også denne på 15 liter, så det høres ut som man må ha en ganske stor en. De fleste som lager pinnekjøtt lager mer enn 1 kg da. TS som skal lage bare 1 kg trenger ikke en kjele på 17 liter...😂 Anonymkode: 5c605...6ab
Million Skrevet 19. desember 2021 #6 Skrevet 19. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): De fleste som lager pinnekjøtt lager mer enn 1 kg da. TS som skal lage bare 1 kg trenger ikke en kjele på 17 liter...😂 Anonymkode: 5c605...6ab Tenkte mer på lengden på pinnekjøttet, at det krevde stor bunn. Men en over her mener man kan begynne og sage over kjøttet i stedet. Jeg har aldri blitt servert avsagd pinnekjøtt, men kanskje det er helt ok?
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #7 Skrevet 19. desember 2021 Million skrev (51 minutter siden): Tenkte mer på lengden på pinnekjøttet, at det krevde stor bunn. Men en over her mener man kan begynne og sage over kjøttet i stedet. Jeg har aldri blitt servert avsagd pinnekjøtt, men kanskje det er helt ok? Jeg for min del tilbereder aldri pinnekjøtt i hele lengder. Hva er poenget med å gjøre det egentlig? Det er jo bare upraktisk på alle måter og har jo ingen innvirkning på smaken. Anonymkode: 5c605...6ab
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #8 Skrevet 19. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg for min del tilbereder aldri pinnekjøtt i hele lengder. Hva er poenget med å gjøre det egentlig? Det er jo bare upraktisk på alle måter og har jo ingen innvirkning på smaken. Anonymkode: 5c605...6ab Mange vestlendinger er vant med at det skal være hele lengder, og ikke "småbiter". Det har med tradisjoner og det visuelle å gjøre. Jeg kjøper bare i hele lengder, men gjør som min mor og min bestemor og min oldemor osv.... Jeg gir en liten knekk på midten, men uten å dele opp. Da går de hele lengdene fint ned i en helt vanlig kjele. Anonymkode: 6a558...e2b
Djungelvrål Skrevet 19. desember 2021 #9 Skrevet 19. desember 2021 Ska du lage så lite holder med med 3-5 liters kjele. Jeg har brukt en 10 liters + 5 liters når jeg har laget til 15-20 stykker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå