Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Selger ikke vanlig matbutikk fersk kirsebær? 
Noen som har kjøpt frossen, tint dette og brukt i dessert? Tenkte å ha i krem. 
Er det ellers noen bær eller frukt som er godt sammen med krem? Kan ikke ha feks jordbær, bringebær, banan, Kiwi og mer. 
Tar imot alle ideer. Kanskje det er noe annet man kan ha til pisket krem 😀

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er ikke sesong for kirsebær nå.

Anonymkode: f87ea...f91

Skrevet

Det er ikke sesong. Så om man får tak i er verken smak, eller det miljømessige aspektet, helt bra. 

Pleier kjøpe bulk i sesong, fjerne stein, og fryse. Er nydelig oppvarmet på for eksempel is. Eller krem, om man siler av litt veske. 

Ellers kommer det vel an på hva du skal bruke kremen til, hva som passer? 

Anonymkode: a2801...5e2

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det er ikke sesong. Så om man får tak i er verken smak, eller det miljømessige aspektet, helt bra. 

Pleier kjøpe bulk i sesong, fjerne stein, og fryse. Er nydelig oppvarmet på for eksempel is. Eller krem, om man siler av litt veske. 

Ellers kommer det vel an på hva du skal bruke kremen til, hva som passer? 

Anonymkode: a2801...5e2

Ok, skjønner. Får gjøre det samme neste år. Takk for tips. 
Tenkte bare krem og bær. Er så mye mat  jeg må holde meg unna akkurat nå. Bruker multer, men tenkte mer ferske varer. 
Har du prøvd bjørnebær til krem? Kan ikke si jeg husker sist jeg spiste rå bjørnebær. 
 

Skrevet

Ja, kjøp de frosne! De er høstet på sitt beste og smaker helt nydelig! Om du hadde fått tak i ferske ville de ikke smakt noe som helst nå uansett. 

Har ikk prøvd de i krem, men lager saus til riskrem av de. Hvis du skal ha de i pisket krem ville jeg prøvd å helle  av overflødig væske etter de er tint (spar den og bruk til noe annet), tørk lett av og sukre litt evr, blir nok nydelig. 

  • Liker 1
Skrevet
Uheldig skrev (På 19.12.2021 den 11.07):

Ok, skjønner. Får gjøre det samme neste år. Takk for tips. 
Tenkte bare krem og bær. Er så mye mat  jeg må holde meg unna akkurat nå. Bruker multer, men tenkte mer ferske varer. 
Har du prøvd bjørnebær til krem? Kan ikke si jeg husker sist jeg spiste rå bjørnebær. 
 

Hva med hermetiserte kirsebær eller andre bær/frukt som er hermetisert?

Anonymkode: 18fdc...1d0

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Hva med hermetiserte kirsebær eller andre bær/frukt som er hermetisert?

Anonymkode: 18fdc...1d0

Kan dessverre ikke ha det da det går under fermentert mat. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...