Gukki92 Skrevet 18. desember 2021 #1 Skrevet 18. desember 2021 Har laget plommelikør tidligere som er ferdig nå, stått siden august Men så får jeg overtenning og ønsker å lage klementinlikør nå, da til evt neste jul men kan jeg lage den nå og ha den stående kaldt til neste desember? Eller bør keg lage den, la den stå noen mnd og så sile den for å la den stå uten fruktene i?
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #2 Skrevet 19. desember 2021 Jeg lager likørene 1,5 år før tiltenkt bruk. I jul er vi på sommeren 2020 sesongen, og har også noe igjen fra 2019. Smaken blir bare rundere og bedre. Jeg synes oppskriftene som sier 4-6 måneder gir en alt for skarp alkoholsmak, men antar det er slik fordi ingen gidder å lage likør for ett år frem. Men du må følge perioden for siling. Det er den silte likøren som kan stå lenge. Anonymkode: f8468...a21
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå