AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #2 Skrevet 18. desember 2021 Urøkt, uten tvil. Jeg spiser ikke røkt mat, gulper "røksmak" i evinnelige tider etterpå dersom jeg spiser det. Anonymkode: 37759...d78 2
Brunhilde Skrevet 18. desember 2021 #3 Skrevet 18. desember 2021 Jeg foretrekker røkt, men begge deler er godt. Pinnekjøtt er godt. 2
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #5 Skrevet 18. desember 2021 Urøkt. Røkt smaker for mye dyr. Anonymkode: 6393c...c16 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #6 Skrevet 19. desember 2021 Jeg heller også mest til urøkt, selv om vi lager en blanding av begge deler. Anonymkode: f11ed...e46 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #8 Skrevet 19. desember 2021 Vi bruker kaldrøkt pinnekjøtt, først og fremst pga smaken, men det er også noe mørere enn urøkt. Nå er jo jeg glad i røkt mat enten det er kjøtt eller fisk, derav valget. Det er en del jukserøkt billigvarianter å få kjøpt, det styrer jeg unna, kjøper bare hos slakteren. Anonymkode: 0cc27...93c
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #9 Skrevet 19. desember 2021 Urøkt, uten tvil. Anonymkode: ad31e...938 1
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2021 #10 Skrevet 19. desember 2021 Røkt, selvfølgelig. Anonymkode: 8e25a...5d1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå