AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #1 Skrevet 18. desember 2021 Hvilke insekter passer best til julemiddag? Og hvordan bør de tilberedes? Anonymkode: 24d6b...979
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #2 Skrevet 18. desember 2021 Ingen jul uten insekter https://www.nrk.no/viten/xl/julematen-er-truet-1.14350649 Anonymkode: 2d2f6...3a2
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #3 Skrevet 18. desember 2021 Høres litt stusselig ut, men hvis jeg ikke hadde noe annet tror jeg at jeg ville gått for et svensk "julebord" med "kött"(insekts)bullar, "smörgås" (siriss)tårta, larvepaj innbakt i masse egg og fylling og så lekkert og fint dandert og pyntet som overhodet mulig. Kun levende lys på bordet og masse masse sterkøl og akevitt. Anonymkode: e3ed8...d86
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #4 Skrevet 18. desember 2021 Vi pleie å spare opp sølvkre og ha de attåt ribba. Veldig digg Anonymkode: c2597...e6a 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #5 Skrevet 18. desember 2021 Når jeg tenker over denne saken er det absolutt gresshoppe som for meg fremstår som mest tiltalende å spise, aner ikke hvorfor, det må være noe, psykologisk at de minner mindre om skitne skadedyr og forråtnelse. Anonymkode: e3ed8...d86
Leo Skrevet 18. desember 2021 #6 Skrevet 18. desember 2021 Tradisjonen tro tar vi vare på alt som har samlet seg i lampekupler, vinduskarmer etc. gjennom sommeren når vi tar storvasken til jul. Blir gjerne en lett blanding av nattsvermere, fluer og mygg. Ristes lett i stekepannen og serveres som forrett til ribben julaften 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå