AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #1 Skrevet 18. desember 2021 Hva liker du best og hvorfor?🥰 Anonymkode: 5b5da...8f2
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #2 Skrevet 18. desember 2021 Ribbe, fordi det rett og slett smaker bedre, og det er mer kjøtt. Liker svoren godt. Jeg er fra Fredrikstad Anonymkode: 5b5da...8f2
parmanoia Skrevet 18. desember 2021 #3 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt. Men siden jeg er østlending i 10000 slektsledd bakover, så er det blasfemi å droppe ribbe til fordel for pinnekjøtt.
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #4 Skrevet 18. desember 2021 Vi har begge deler, for ingen klarer å velge en over den andre. Men svineribben blir laget etter en oppskrift som har vært i slekten i 200 år - huden skjæres av, stykket deles inn i mindre biter, rulles i egg og kavring og gratineres i ovnen. Anonymkode: c517b...e36
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #5 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt er klart best. Anonymkode: 8b82b...d42 7
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #6 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt, Nord-Norge. Blir ikke julestemning før huset lukter sau. Anonymkode: 64319...c21
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #7 Skrevet 18. desember 2021 Vokst opp i Østfold med ribbe. Syns pinnekjøtt er mye bedre og lager det dersom jeg ikke feirer med mine foreldre Anonymkode: 47e74...1d1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #8 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt. Er fra vestlandet. Ribbe smaker fælt og tilbehøret er kjipt😆 Anonymkode: 2f22f...494 3
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #9 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt. Vestlandet. Har smakt svineribbe to ganger, og det smakte forsåvidt helt greit (bortsett fra de hvite pølsene og medisterkakene, da). Dessuten synes jeg ikke at svineribbe med tilbehøret luktet noe spesielt. Luktet som en helt vanlig søndagsmiddag fra 70-tallet. Mens lukten av pinnekjøtt er sånn "en gang i året"-opplevelse. Da er det jul! Anonymkode: 6a441...acc 4
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #10 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt. Nord-Norge Anonymkode: 4430c...4ec 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #11 Skrevet 18. desember 2021 Ribbe, Sør-Østlandet. Anonymkode: a97d7...bde
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #12 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt, Vestlandet.. Ribbe smaker jo ingenting, ikke noe jeg forbinder med festmiddag Anonymkode: 0f339...0f8 1
Grandidosa83 Skrevet 18. desember 2021 #13 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt. Bergen. Jeg foretrekker den kraftigere smaken og kjøttets konsistens. Ribbe, for meg, er på nivå med svinesteik; et ok måltid, men ingenting spesielt. 4
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #14 Skrevet 18. desember 2021 Er fra Oslo, har vokst opp med ribbe på julaften og pinnekjøtt en gang i romjula. Veldig glad i begge deler, men pinnekjøtt ser virkelig ikke ut som et festmåltid, mens bugnende tallerkener med saftige stykker ribbe, gyllen sprø svor, nystekte medisterkaker og julepølser, rødkål og surkål og poteter, det føles mye mer ut som jul for meg. Mye på grunn av vane, men også fordi det både smaker og ser mer ut som et typisk saftig festmåltid som man likevel aldri spiser ellers. Pluss at julefrokost for meg er å spise lefser med medisterkaker og ribbe, kan ikke se for meg at det blir samme munchefølelsen med pinnekjøttrester. Anonymkode: b97a5...3af 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #15 Skrevet 18. desember 2021 Jeg er fra Sunnmøre og liker best svineribbe. Vi har både svineribbe pg pinnekjøtt på julaften, men jeg er ikke så glad i sauekjøtt generelt. Anonymkode: f3725...412 1
Tabris Skrevet 18. desember 2021 #16 Skrevet 18. desember 2021 Jeg er fra vestlandet, men foretrekker likevel ribbe. Jeg har vokst opp med både reinsdyrsteik, ribbe og pinnekjøtt på julaften. 1
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #17 Skrevet 18. desember 2021 Ingen av delene, men må jeg velge blir det pinnekjøtt. Vi er fra vestlandet og så lenge jeg kan huske har vi hatt kalkun til jul. Anonymkode: e8932...faa
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #18 Skrevet 18. desember 2021 Ribbe er julemat for meg, men jeg syns pinnekjøtt er bedre. Østlending bosatt på vestlandet. Anonymkode: 09606...94e
Gjest Blondie65 Skrevet 18. desember 2021 #19 Skrevet 18. desember 2021 Pinnekjøtt. Men jeg må si at svineribbe har vokst på meg de siste årene. Medisterkakene og de der ekle pølsene kan du ha for meg, men jeg har fått servert svineribbe som var så saftig og smakfull at jeg fremdeles får tårer i øynene bare av å tenke tilbake på det. Så dersom den kokken valgte å servere meg ribbe på en julaften ville jeg gladelig ofret pinnekjøttet. Og jeg ELSKER pinnekjøtt - det er jul for meg. Det sier litt om den ene oppskriften og kokken som laget den ribben!
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #20 Skrevet 18. desember 2021 Ribbe, fordi det er tradisjon. Alle i fam liker det og med alt tilbehøret så er det best på smak. Anonymkode: b80f2...342
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå