AnonymBruker Skrevet 17. desember 2021 #1 Skrevet 17. desember 2021 Tok rema nuggets av kylling og svin ut av fryseren nå. På hvilken temp og hvor lenge bør de være i ovn? Over/undervarme eller varmluft? Anonymkode: 1df19...800
Kaur Skrevet 17. desember 2021 #2 Skrevet 17. desember 2021 (endret) 200-220grader varmluft ca 12-15 min, snu de gjerne underveis. De blir sprøere av å spres utover på bakepapir enn å ligge i ildglass form Endret 17. desember 2021 av Kaur
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2021 #3 Skrevet 17. desember 2021 Kaur skrev (8 minutter siden): 200-220grader varmluft ca 12-15 min, snu de gjerne underveis. De blir sprøere av å spres utover på bakepapir enn å ligge i ildglass form Takk! Pleier å spre dem på bakepapir ja! Anonymkode: 1df19...800
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2021 #4 Skrevet 18. desember 2021 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Tok rema nuggets av kylling og svin ut av fryseren nå. På hvilken temp og hvor lenge bør de være i ovn? Over/undervarme eller varmluft? Anonymkode: 1df19...800 Hvorfor leser du ikke på pakken? Det står tilberedningsmåte der. Anonymkode: 6d17a...f88 1
AnonymBruker Skrevet 25. mars #5 Skrevet 25. mars AnonymBruker skrev (På 18.12.2021 den 4.44): Hvorfor leser du ikke på pakken? Det står tilberedningsmåte der. Anonymkode: 6d17a...f88 Nå er jeg her fordi jeg kjøpte en pakke der det bare står det skal varmes på middels varme i stekeovn. Ingenting om varmluft eller hvor mange grader. De bør kunne være mer spesifikke enn "middels" Anonymkode: 3b7e3...3e0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå