spinner Skrevet 17. desember 2021 #2 Skrevet 17. desember 2021 Varm/stek brødet, del et hvitløksfedd i to og gni snittflaten over hele. God olivenolje i tynn stråle over brødet (ikke så mye at det blir bløtt). Deretter pålegget: tapenade, (gode modne) hakkede tomater og basilikum, skinke med parmesan er tre klassikere.
AnonymBruker Skrevet 17. desember 2021 #3 Skrevet 17. desember 2021 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Tips? Anonymkode: 03bb0...8ea Klassisk 4 skiver brød 1 stk hvitløksfedd kaldpresset olivenolje gode, modne tomater frisk basilikum balsamico eddik flaksalt kvernet pepper . Skjær tomatene i terninger og la dem få dryppe av seg mens du lager brødskivene. Drypp olivenolje på skivene og stek dem i ovnen til de er gylne på 250 grader(ca 5 min)Gni deretter skivene inn med hvitløk. Bland tomatene sammen med grovhakket basilikum, en klunk olivenolje, noen dråper balsamicoeddik, en klype salt og kvernet pepper og topp brødskivene Med avocado 4 stk brødskiver 2 ss olivenolje 2 stk tomater, finhakkete 0.5 stk rødløk, finhakket 1 stk avokado, finhakket 2 stk hvitløksbåter 2 ss basilikum, finhakket 0.5 dl olivenolje 0.5 ts salt 0.25 ts pepper Brødskivene pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter eller til skivene er sprø og gylne. Bland tomater, løk, avokado, hvitløk, basilikum og olivenolje i en bolle. Smak til med salt og pepper. Fordel blandingen på det stekte brødet. Med hummus og syltet rødløk Brødskivene pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter eller til skivene er sprø og gylne Topp de med hummus og syltet rødløk Med sopp 4 brødskiver 2 fedd hvitløk knust 450 gr sopp(valgfri type) i skiver 2 ts sitronsaft 3 ss olivenolje salt og pepper 2 ss hakket persille Brødskivene pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter eller til skivene er sprø og gylne Varm litt olje i stekepannen og surr først hvitløken litt før soppen tilsettes. Stek under god varme i 5-7 minutter. Tilsett sitronsaft. Krydre med salt og pepper, og rør inn persille. Anonymkode: 33322...eef 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå