Gjest Solaire Skrevet 15. desember 2021 #1 Skrevet 15. desember 2021 Hei! Når jeg smelter kokesjokolade og former den på nytt til sjokoladeknekk; kan de stivnede bitene da oppbevares i romtemperatur? Eller må de oppbevares i kjøleskap, siden sjokoladen ikke er temperert?
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2021 #2 Skrevet 16. desember 2021 Et tips for å få sjokoladen litt mer temperert er å bare smelte 3/4 av sjokoladen, og finhakke resten. Resten blander du inn i den smeltede sjokoladenen og rører til den også smelter. Dette gir ikke temperert sjokolade, men den blir litt finere enn om du bare smelter alt. Anonymkode: 3b0d9...ef0
Gjest Solaire Skrevet 16. desember 2021 #3 Skrevet 16. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Et tips for å få sjokoladen litt mer temperert er å bare smelte 3/4 av sjokoladen, og finhakke resten. Resten blander du inn i den smeltede sjokoladenen og rører til den også smelter. Dette gir ikke temperert sjokolade, men den blir litt finere enn om du bare smelter alt. Anonymkode: 3b0d9...ef0 Aha! Tusen takk for tips 😀
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå