Gjest Acer Skrevet 14. desember 2021 #1 Skrevet 14. desember 2021 (endret) F.o.m kl 24 innføres det lovbestemt stopp i all alkoholservering ved resturanter / utesteder, og det meldes om nedstengninger som perler på en snor. Det forundrer meg at folk ikkje kan gå på eit utested / resturant å innta ein godt måltid utan nødvendigvis innta eit glass vin eller øl til maten. En resturant gjekk "mote strømmen" og solgte unna alt pinnekjøttet på billigsalg, og det førte til lange køer v/ resturanten, og det oppstod lange køer, og de vart kvitt matvarelageret på eit par timer. Dette tiltaket viser vel at det handler ofte om pris, og dersom prisene hadde blitt vesentlig redusert så hadde langt flere gått ut for å spise. Endret 14. desember 2021 av Skybe
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #2 Skrevet 14. desember 2021 De tjener ikke penger på at vi kommer for å spise med mindre det også kjøpes en god del alkohol. Skulle de ta inn inntektene bare via maten hadde der blitt så dyrt at vi ble hjemme uansett. Anonymkode: 12f25...2e8 1
Gjest Acer Skrevet 14. desember 2021 #3 Skrevet 14. desember 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): De tjener ikke penger på at vi kommer for å spise med mindre det også kjøpes en god del alkohol. Skulle de ta inn inntektene bare via maten hadde der blitt så dyrt at vi ble hjemme uansett. Anonymkode: 12f25...2e8 De tjener ikkje penger på at ein går ut å spiser ? Folk flest går vel ut for å innta et bedre måltid,og drikke til maten er mer uvesentlig ettersom en kald pils / vin er vel noe dei aller fleste har ståendes i kjøleskapet.
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #4 Skrevet 14. desember 2021 Skybe skrev (2 minutter siden): De tjener ikkje penger på at ein går ut å spiser ? Folk flest går vel ut for å innta et bedre måltid,og drikke til maten er mer uvesentlig ettersom en kald pils / vin er vel noe dei aller fleste har ståendes i kjøleskapet. Avansen er mye høyere på alkohol enn på mat. Anonymkode: 06997...818 7
Gjest Acer Skrevet 14. desember 2021 #5 Skrevet 14. desember 2021 Trist er det for både eiere, og ansatte som nå igjenn er blitt råka av nedstengninger / permiteringer, og mange går ein uviss uviss framtid i møte under pandemien. Pandemien handler ikkje bare om virsures, og sykdomer, men vel så mye handler det også om den økonomiske kvardagen til folk i 2021 /22.
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2021 #6 Skrevet 15. desember 2021 Det skulle aldri vært skjenkestopp på julaften. Har et lite håp om at det kan oppheves den ene dagen men tviler sterkt.. Anonymkode: 37a31...792
Hedda-78 Skrevet 15. desember 2021 #7 Skrevet 15. desember 2021 AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Det skulle aldri vært skjenkestopp på julaften. Har et lite håp om at det kan oppheves den ene dagen men tviler sterkt.. Anonymkode: 37a31...792 Pleier du å spise på restaurant på julaften? 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2021 #8 Skrevet 15. desember 2021 4 minutter siden, Hedda-78 said: Pleier du å spise på restaurant på julaften? Gjorde det i fjor og skal det i år også. Anonymkode: 37a31...792 1
Fireflies Skrevet 15. desember 2021 #9 Skrevet 15. desember 2021 Skybe skrev (22 timer siden): De tjener ikkje penger på at ein går ut å spiser ? Folk flest går vel ut for å innta et bedre måltid,og drikke til maten er mer uvesentlig ettersom en kald pils / vin er vel noe dei aller fleste har ståendes i kjøleskapet. Blir billigere å permitere og selge ut maten til billig pris, enn å fylle opp restauranten med gjester, og servitører.
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2021 #10 Skrevet 15. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Det skulle aldri vært skjenkestopp på julaften. Har et lite håp om at det kan oppheves den ene dagen men tviler sterkt.. Anonymkode: 37a31...792 Tror ikke akkurat juleaften er den verste dagen det kan være sjenkestopp på. Det er ikke mange som spiser på restaurant da. Anonymkode: 4d5b6...a20 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2021 #11 Skrevet 15. desember 2021 On 12/14/2021 at 7:02 PM, Skybe said: Dette tiltaket viser vel at det handler ofte om pris, og dersom prisene hadde blitt vesentlig redusert så hadde langt flere gått ut for å spise. Reduserer de prisene veldig så må de nok av enormt mange flere gjester får å klare seg. Mange restauranter tjener veldig lite eller går så vidt i 0 på mat, det er i drikke fortjenesten ligger Anonymkode: f5573...8b2
Anbefalte innlegg