AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #1 Skrevet 14. desember 2021 Fiskemannen. 500 gr. Hvor mye saus, mest fiskebollekraft eller melk? H ør mye hv.mel? Anonymkode: d015e...4ac
Gjest O.G. Skrevet 14. desember 2021 #2 Skrevet 14. desember 2021 (endret) AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Fiskemannen. 500 gr. Hvor mye saus, mest fiskebollekraft eller melk? H ør mye hv.mel? Anonymkode: d015e...4ac Hvor mange skal ha mat? Poteter som er metningsgarnityr? Annen siderett/grønnsaker? 5o/50 smør og mel til en roux som ikke skal brunes, og så begynner du å spe ut med melk og kraften du har. Smaksett med muskat, salt og pepper. Endret 14. desember 2021 av O.G.
Leo Skrevet 14. desember 2021 #3 Skrevet 14. desember 2021 50/50 kraft og melk. Ca. 30 g. hvetemel evt. ca. 5 g. pr. dl. saus.
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #4 Skrevet 14. desember 2021 Det kommer jo helt an på hvor mye saus du vil ha. Jeg pleier å ha 3/5 eller 3/4 kraft, resten melk. 2 ss smør og to ss mel pr 4 dl væske. Jeg pleier å doble oppskriften, slik at det blir rett i underkant av 1 liter (men jeg aner ikke hvor mange du lager til). Anonymkode: 61d2b...85c
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #5 Skrevet 14. desember 2021 Jeg laget det i stad, og som alltid på slump 😛 Smelte en stor dæsj smør, riste oppi litt mel, så melk til passe konsistens. Gjerne en skvett lake eller litt salt. Anonymkode: f1e98...e77 1
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #6 Skrevet 14. desember 2021 Jeg bruker all kraften som er i pakken og tilsetter melk til det blir passe. Anonymkode: d66b3...4c9
Whistler Skrevet 14. desember 2021 #7 Skrevet 14. desember 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Fiskemannen. 500 gr................... Anonymkode: d015e...4ac AnonymBruker skrev (1 minutt siden): ..................... 2 ss smør og to ss mel pr 4 dl væske. Jeg pleier å doble oppskriften, slik at det blir rett i underkant av 1 liter (men jeg aner ikke hvor mange du lager til). Anonymkode: 61d2b...85c 500g fiskeboller begrenser jo antall man kan lage til ganske betraktelig. Sånn omtrent 3 eller 4 kan man jo elegant anta.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå