Gå til innhold

Hjelp! Altfor mye nellik - hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg holder på å lage kjøtt i mørke/sosekjøtt og mistet ved et uhell flere nellikspikre oppi gryten. Jeg trodde jeg hadde klart å fjerne alle, men fant 4 spikre når jeg silte sausen. Da hadde sausen allerede kokt i halvannen time, og det smaker nå «nelliksaus» istedenfor brun kraft/sjysaus med et hint av nellik. 😨


Er det noe jeg kan tilsette eller gjøre for å nøytralisere denne smaken, eller må jeg lage helt ny saus? 🥺

 

Anonymkode: ea50c...c03

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...