AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #1 Skrevet 13. desember 2021 Jeg holder på å lage kjøtt i mørke/sosekjøtt og mistet ved et uhell flere nellikspikre oppi gryten. Jeg trodde jeg hadde klart å fjerne alle, men fant 4 spikre når jeg silte sausen. Da hadde sausen allerede kokt i halvannen time, og det smaker nå «nelliksaus» istedenfor brun kraft/sjysaus med et hint av nellik. 😨 Er det noe jeg kan tilsette eller gjøre for å nøytralisere denne smaken, eller må jeg lage helt ny saus? 🥺 Anonymkode: ea50c...c03
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå