Gå til innhold

Hvile julepålegg kan jeg spise?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er gravid i uke 7. og jeg lurer på hvilken julepålegg jeg kan ete, for jeg elsker julepålegg!!🤭 Prøver å søke rundt, men finner ikke noen sikkelige svar på hva jeg kan ete av det☺️ 
 

hilsen ei som elsker alt av julepåleggg

Anonymkode: 5e471...15c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det eneste som bør unngås helt er vel rakfisk og spekemat. Røkelaks og lignende går bra, men pass på at det er godt innenfor holdbarhetsdato. Samme med kjøttpålegg og sånt som er kokt/stekt (altså ikke rått sånn som spekemat) - går bra, men helst fra nyåpnet pakke godt innenfor holdbarhetsdato også.  Sild går også bra. 

Vet ikke om ost regnes som julepålegg, men der gjelder vel det samme som ellers - ingen myke oster/muggoster. Fetaost o.l. går bra så lenge de er pasteuriserte. Harde, lagrede oster går også bra.

Anonymkode: 81273...454

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som vet om ribberull går fint? aner ikke hvordan det lages så vet ikke om det er spekemat (men tror jo det er laget av stekt ribbe?)

Anonymkode: 29f1b...ca3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ribberull, lammerull, sylte osv er kokt såvidt jeg vet! Så det burde gå bra, med samme forbehold som annet kjøttpålegg.

Anonymkode: 81273...454

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (14 minutter siden):

Noen som vet om ribberull går fint? aner ikke hvordan det lages så vet ikke om det er spekemat (men tror jo det er laget av stekt ribbe?)

Anonymkode: 29f1b...ca3

Ribberull dampes, så det burde vel gå fint.

Anonymkode: c3797...779

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...