*blueberry* Skrevet 11. desember 2021 #1 Skrevet 11. desember 2021 Jeg pleier å kjøpe tynnribbe etter best i test testen, men har ikke tilgang på denne i år. Er det noen som vet hvilken tynnribbe som vant i år eller evt hvilken anbefaler du? Sprø svor er det viktigste, og jeg følger oppskriften til «ribbe minutt for minutt».
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2021 #2 Skrevet 11. desember 2021 Den med mest fett under svoren. Anonymkode: 7a3a4...1d7
*blueberry* Skrevet 12. desember 2021 Forfatter #3 Skrevet 12. desember 2021 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Den med mest fett under svoren. Anonymkode: 7a3a4...1d7 Opplagt, men nå spør jeg om forslag til merke.
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2021 #4 Skrevet 12. desember 2021 Hørte på radioen i dag at en av disse billigmerkene er best i test. Tror det var first price, om jeg husker riktig. Anonymkode: 049a4...435 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #5 Skrevet 13. desember 2021 AnonymBruker skrev (På 12.12.2021 den 2.13): Hørte på radioen i dag at en av disse billigmerkene er best i test. Tror det var first price, om jeg husker riktig. Anonymkode: 049a4...435 First price har i alle fall vunnet den testen de to siste årene, så det er ikke usannsynlig om de stakk av med seieren i år og 😊 Anonymkode: b1daa...0a8 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #6 Skrevet 13. desember 2021 Folkets tynnribbe i stekepose ble best i test. Knallgod! Anonymkode: 81ab1...5a2
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #7 Skrevet 14. desember 2021 *blueberry* skrev (På 12.12.2021 den 2.11): Opplagt, men nå spør jeg om forslag til merke. Men skjønner du ikke at kjøtt er et «levende» materiale? Det er ikke et produkt laget etter en oppskrift. Hvert slakt er et unikt stykke kjøtt, og merke/slakteri/produsent spiller ingen rolle. Man må se på kvaliteten på det enkelte kjøttstykket. Irriterer meg grønn over tester der det og det merket er best i test. Det som var best i test var DET ENE kjøttstykket/ DEN ENE POSEN fra den og den produsenten. Et annet parti kan være helt annerledes når du går i butikken og kjøper det merket. Anonymkode: a7fe9...55b 2
*blueberry* Skrevet 14. desember 2021 Forfatter #8 Skrevet 14. desember 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Men skjønner du ikke at kjøtt er et «levende» materiale? Det er ikke et produkt laget etter en oppskrift. Hvert slakt er et unikt stykke kjøtt, og merke/slakteri/produsent spiller ingen rolle. Man må se på kvaliteten på det enkelte kjøttstykket. Irriterer meg grønn over tester der det og det merket er best i test. Det som var best i test var DET ENE kjøttstykket/ DEN ENE POSEN fra den og den produsenten. Et annet parti kan være helt annerledes når du går i butikken og kjøper det merket. Anonymkode: a7fe9...55b Joda, men en pekepinn er ok å gå ut i fra. Mange har pakninger hvor det er håpløst å se hele stykket og sjekke ut kvaliteten, og det er forskjellige merker fordelt over forskjellige butikker så å se over alle blir en skikkelig heldagsjobb uten noe å starte fra.
Whistler Skrevet 14. desember 2021 #9 Skrevet 14. desember 2021 Bare sørg for at det er et ribbestykke du kjøper og ikke et bukstykke uten. Tynnribbe har bein. Mye av det som selges er "beinfri" og kommer aldri til å bli god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå