Gå til innhold

Hvilken tynnribbe er best?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg pleier å kjøpe tynnribbe etter best i test testen, men har ikke tilgang på denne i år. Er det noen som vet hvilken tynnribbe som vant i år eller evt hvilken anbefaler du? Sprø svor er det viktigste, og jeg følger oppskriften til «ribbe minutt for minutt». 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den med mest fett under svoren. 

Anonymkode: 7a3a4...1d7

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Den med mest fett under svoren. 

Anonymkode: 7a3a4...1d7

Opplagt, men nå spør jeg om forslag til merke. 

Skrevet

Hørte på radioen i dag at en av disse billigmerkene er best i test. Tror det var first price, om jeg husker riktig.

Anonymkode: 049a4...435

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 12.12.2021 den 2.13):

Hørte på radioen i dag at en av disse billigmerkene er best i test. Tror det var first price, om jeg husker riktig.

Anonymkode: 049a4...435

First price har i alle fall vunnet den testen de to siste årene, så det er ikke usannsynlig om de stakk av med seieren i år og 😊

Anonymkode: b1daa...0a8

  • Liker 1
Skrevet

Folkets tynnribbe i stekepose ble best i test. Knallgod!

Anonymkode: 81ab1...5a2

Skrevet
*blueberry* skrev (På 12.12.2021 den 2.11):

Opplagt, men nå spør jeg om forslag til merke. 

Men skjønner du ikke at kjøtt er et «levende» materiale? Det er ikke et produkt laget etter en oppskrift. Hvert slakt er et unikt stykke kjøtt, og merke/slakteri/produsent  spiller ingen rolle. Man må se på kvaliteten på det enkelte kjøttstykket. Irriterer meg grønn over tester der det og det merket er best i test. Det som var best i test var DET ENE kjøttstykket/ DEN ENE POSEN fra den og den produsenten. Et annet parti kan være helt annerledes når du går i butikken og kjøper det merket.

Anonymkode: a7fe9...55b

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Men skjønner du ikke at kjøtt er et «levende» materiale? Det er ikke et produkt laget etter en oppskrift. Hvert slakt er et unikt stykke kjøtt, og merke/slakteri/produsent  spiller ingen rolle. Man må se på kvaliteten på det enkelte kjøttstykket. Irriterer meg grønn over tester der det og det merket er best i test. Det som var best i test var DET ENE kjøttstykket/ DEN ENE POSEN fra den og den produsenten. Et annet parti kan være helt annerledes når du går i butikken og kjøper det merket.

Anonymkode: a7fe9...55b

Joda, men en pekepinn er ok å gå ut i fra. Mange har pakninger hvor det er håpløst å se hele stykket og sjekke ut kvaliteten, og det er forskjellige merker fordelt over forskjellige butikker så å se over alle blir en skikkelig heldagsjobb uten noe å starte fra. 

Skrevet

Bare sørg for at det er et ribbestykke du kjøper og ikke et bukstykke uten.  Tynnribbe har bein.  Mye av det som selges er "beinfri" og kommer aldri til å bli god.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...