Gå til innhold

Hva skal du ha å spise i kveld?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjenner jeg er skikkelig matlei, men ønsker å høre hva andre skal spise av hjemmelaget mat.

 

Anonymkode: bbbf8...385

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kylling med hoisinsaus og cashewnøtter

Anonymkode: 6b1b5...95b

  • Liker 1
Skrevet

Kyllingvinger. 

Skrevet (endret)

I dag har jeg stått og kuttet grønnsaker og forberedt og laget i stand en STOR gryte hjemmelaget gul ertesuppe med svineknoke i. 

Forberedelsene begynte i går kveld faktisk, da jeg la tørkede, gule erter og bygg-gryn til bløt i hver sin bolle med vann.

Nå står det og putrer og godgjør seg på komfyren. Finhakket løk og sellerirot er hatt oppi sammen med knoken, ertene og bygg-grynene. Gulrøtter og potetbiter skal ikke oppi gryta før det er kanskje 40 minutter igjen av koketiden, for ellers blir de for bløte. Samtidig skal jeg så ta opp hele svineknoken, legge den på et fat, og så skjære av huden på den (jeg kaster den fordi jeg ikke liker den, men noen spiser huden også). Svineknoken skjærer jeg så i små munnfullbiter, som legges tilbake i suppegryta og får koke den siste tiden. Knokebeinet kaster jeg, da hunden min ikke tåler kjøttbein. 

I åttetiden i kveld er suppa klar og jeg gleeeeder meg! Nam-nam!

Endret av Million
  • Liker 4
Skrevet

Skal bare lage noen enkle ostesmørbrød her, med salami, sennep og norvegia.

  • Liker 2
Skrevet

Hjemmelaget pizza 😊

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, Million said:

I dag har jeg stått og kuttet grønnsaker og forberedt og laget i stand en STOR gryte hjemmelaget gul ertesuppe med svineknoke i. 

Forberedelsene begynte i går kveld faktisk, da jeg la tørkede, gule erter og bygg-gryn til bløt i hver sin bolle med vann.

Nå står det og putrer og godgjør seg på komfyren. Gulrøtter og potetbiter skal ikke oppi gryta før det er kanskje 40 minutter igjen av koketiden, for ellers blir de for bløte. Samtidig skal jeg så ta opp hele svineknoken, legge den på et fat, og så skjære av huden på den (jeg kaster den fordi jeg ikke liker den, men noen spiser huden også). Svineknoken skjærer jeg så i små munnfullbiter, som legges tilbake i suppegryta og får koke den siste tiden. Knokebeinet kaster jeg, da hunden min ikke tåler kjøttbein. 

I åttetiden i kveld er suppa klar og jeg gleeeeder meg! Nam-nam!

Mm, høres godt ut! 

  • Liker 2
Skrevet

Ceviche med kapers, bladpersille og vårløk. Pepperrotrømme til og salat med balsamico/oljedressing. Pluss sashimi med ponzusaus. 

  • Liker 1
Skrevet

Selvkomlaget  pizza med hjortekjøtt

Skrevet

Solide speltbrødskiver med....div. som jeg får lyst på når den tid kommer. :kaffekopp: :) Godt! 

Skrevet

Pita-pizza. Mine med kjøttdeig og mais, mannen skal ha med spekeskinke.

Skrevet
Million skrev (30 minutter siden):

I dag har jeg stått og kuttet grønnsaker og forberedt og laget i stand en STOR gryte hjemmelaget gul ertesuppe med svineknoke i. 

Forberedelsene begynte i går kveld faktisk, da jeg la tørkede, gule erter og bygg-gryn til bløt i hver sin bolle med vann.

Nå står det og putrer og godgjør seg på komfyren. Finhakket løk og sellerirot er hatt oppi sammen med knoken, ertene og bygg-grynene. Gulrøtter og potetbiter skal ikke oppi gryta før det er kanskje 40 minutter igjen av koketiden, for ellers blir de for bløte. Samtidig skal jeg så ta opp hele svineknoken, legge den på et fat, og så skjære av huden på den (jeg kaster den fordi jeg ikke liker den, men noen spiser huden også). Svineknoken skjærer jeg så i små munnfullbiter, som legges tilbake i suppegryta og får koke den siste tiden. Knokebeinet kaster jeg, da hunden min ikke tåler kjøttbein. 

I åttetiden i kveld er suppa klar og jeg gleeeeder meg! Nam-nam!

Takk for tips😊 Godt det, ja.

Vi pleier å lage knokesuppe på søndager, og ellers i uken. Fredag/ Lørdager spiser vi heller ikke fisk, bortsett fra Sushi og Baccalao.

Anonymkode: bbbf8...385

Skrevet

Ostefondue. 

Anonymkode: 850e6...4db

Gjest Anonym373
Skrevet

Rundstykker med egg og bacon , og et stor glass sjokolade melk til. 

Skrevet

Har bestilt sushi 😍

Anonymkode: 5e71a...934

Skrevet

Her ble den Chana masala med hjemmelagd nan

Anonymkode: 6055b...ad2

Skrevet

Det blir enkelt i dag, ofte det på mandag. Tror det blir pølse og stappe.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...