Gjest Gjest Skrevet 12. oktober 2005 #1 Skrevet 12. oktober 2005 Jeg lurer litt på hvor grensene mellom en tørr, halvtørr og søt hvitvin går. Min yndlingsvin, Matilda (australsk) inneholder 12,00% vol. Sukker: 10,00 g/l Syre: 4,50 g/l . Er denne tørr? Halvtørr? Hvor går grensene?
Gjest Catwoman Skrevet 13. oktober 2005 #2 Skrevet 13. oktober 2005 I følge denne listen er den halvtørr. Vet ikke hvor grensene mellom de tre typene av hvitvin går, men det står i vinlista du får på polet hvilken de tilhører.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå