Gå til innhold

Dampe mat, trenger hjelp


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har lyst å prøve meg på litt mer avansert matlaging enn jeg pleier. Men dette skjønner jeg ikke:

" Skjær fennikel, vårløk og aspargestopper i staver. Damp i fire minutter i smør og vann så det dekker. Sett til side."

Hvordan dampes grønnsakene når de er helt dekket i smør og vann?

Jeg er sikker på at her inne er det flinke hobbykokker som kan gi svar.

Anonymkode: 4ce7e...2ce

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (17 timer siden):

Jeg har lyst å prøve meg på litt mer avansert matlaging enn jeg pleier. Men dette skjønner jeg ikke:

" Skjær fennikel, vårløk og aspargestopper i staver. Damp i fire minutter i smør og vann så det dekker. Sett til side."

Hvordan dampes grønnsakene når de er helt dekket i smør og vann?

Jeg er sikker på at her inne er det flinke hobbykokker som kan gi svar.

Anonymkode: 4ce7e...2ce

Dekke bunnen av gryta, ikke toppen av grønnsakene. Antar jeg. De kunne godt spandert på oppskriften et par ekstra ord.

Anonymkode: a0499...8f8

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Dekke bunnen av gryta, ikke toppen av grønnsakene. Antar jeg. De kunne godt spandert på oppskriften et par ekstra ord.

Anonymkode: a0499...8f8

Aha, du har nok rett. Tusen takk for hjelpen! 

Anonymkode: 4ce7e...2ce

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...