AnonymBruker Skrevet 10. desember 2021 #1 Skrevet 10. desember 2021 Jeg har lyst å prøve meg på litt mer avansert matlaging enn jeg pleier. Men dette skjønner jeg ikke: " Skjær fennikel, vårløk og aspargestopper i staver. Damp i fire minutter i smør og vann så det dekker. Sett til side." Hvordan dampes grønnsakene når de er helt dekket i smør og vann? Jeg er sikker på at her inne er det flinke hobbykokker som kan gi svar. Anonymkode: 4ce7e...2ce
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2021 #2 Skrevet 11. desember 2021 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Jeg har lyst å prøve meg på litt mer avansert matlaging enn jeg pleier. Men dette skjønner jeg ikke: " Skjær fennikel, vårløk og aspargestopper i staver. Damp i fire minutter i smør og vann så det dekker. Sett til side." Hvordan dampes grønnsakene når de er helt dekket i smør og vann? Jeg er sikker på at her inne er det flinke hobbykokker som kan gi svar. Anonymkode: 4ce7e...2ce Dekke bunnen av gryta, ikke toppen av grønnsakene. Antar jeg. De kunne godt spandert på oppskriften et par ekstra ord. Anonymkode: a0499...8f8
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2021 #3 Skrevet 11. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Dekke bunnen av gryta, ikke toppen av grønnsakene. Antar jeg. De kunne godt spandert på oppskriften et par ekstra ord. Anonymkode: a0499...8f8 Aha, du har nok rett. Tusen takk for hjelpen! Anonymkode: 4ce7e...2ce
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå