Gå til innhold

baker du noe som kan fryses til jul?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vil gjerne ha tips...greit med alt som er gjort og deilig å kunne ta ut av frysen

Anonymkode: 1bebc...6f6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg baker fine rundstykker, veldig grovt brød, litt finere brød og Gule bomber. 

Anonymkode: 7c135...304

Skrevet

Tidligere pleide jeg å bake Sarah Bernard. De er veldig greie å ha i fryseboksen. Det samme gjelder kransekakestenger. Ellers er jeg mer glad i gjærbakst enn i småkaker og derfor har jeg som regel både rosinboller, kanelboller og kardemommeruller på lur i tilfelle gjester.

  • Liker 1
Skrevet

Smultringer 

Anonymkode: e7898...e11

Skrevet

Jeg baker danske kransekakestenger og en julekrydret fruktkake med valnøtter og ferske dadler - begge egner seg ypperlig til frysing. Liker også å fryse kokosmakroner hvis jeg lager det - de tørker sånn inn i kakeboks.

Jeg har også hjemmebakte rundstykker til brunsjer i julen, men da foretrekker jeg å lage dem samme morgen (knafrie). Det blir mye bedre, og gjærbakst tar opp mye plass i fryseren.

Anonymkode: f9d72...51d

Skrevet

Div gjærbakst, som rundstykker, boller, kanelsnurrer og julebrød. 

Skrevet

Smultringer, kransekake og Sarah Bernard holder seg bedre i fryseren. Selv baker jeg bare Sarah Bernard og får smultringer fra min mor.

Jeg skal også fryse julebrød og brownies. Tidligere har jeg laget vørterbrød, men det rekker jeg ikke i år.

Anonymkode: 82ed2...de0

Skrevet

Jeg baker boller, kanelsnurrer og horn som fryses ned. Sjokoladekake er også klar i fryseren til jul. Varierer litt hva som bakes, sjelden 7 sorter. Mulig jeg baker litt mer om jeg skulle få akutt lyst, men baker kun ting som kan fryses. 

Skrevet (endret)

Av søte ting er Mor Monsen utmerket å fryse (er en kake jeg har fått mer sans for med årene). Det samme med kransekake/kransekakestenger. Disse to lages derfor tidlig her i huset.  Ellers lages ulike rundstykker og brød som alltid fryses, jul,eller ikke. 

Endret av skrue

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...