AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #1 Skrevet 9. desember 2021 Lurer jeg på akkurat nå 😊 Anonymkode: 8ec8a...145
Lilletrille79 Skrevet 9. desember 2021 #2 Skrevet 9. desember 2021 Kommer ikke umamismaken fra en aminosyre i kjøtt?
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #4 Skrevet 9. desember 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Lurer jeg på akkurat nå 😊 Anonymkode: 8ec8a...145 Hva har du laget den på? Fiskekraft? Mulig kraften har vært litt tynn i såfall, kan muligens hjelpe å tilsette litt fiskebuljong? Anonymkode: c2432...d45
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #5 Skrevet 9. desember 2021 Tilsatte soyasaus nå, det hjelp! Takk! Anonymkode: 8ec8a...145
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #6 Skrevet 9. desember 2021 Kan være lurt å ha litt finkvernet tørrfisk tilgjengelig, tørrstek den litt i panna og du har den mest fantastiske umamismaken. Eventuelt kan litt hvit miso funke! Anonymkode: 33626...b24 4
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #7 Skrevet 9. desember 2021 Jeg bruker gjerne litt asiatisk fiskesaus eller østerssaus. Anonymkode: 837a8...988 2
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #9 Skrevet 9. desember 2021 Eventuelt kan også litt veldig finhakket og deretter mykstekt sjalottløk gi en skikkelig piff Anonymkode: 33626...b24 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå