Gå til innhold

Hvor lenge kan jeg holde maten varm i oven før servering ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Skal lage tapas der noe skal være varmt .. tenkte å steke ferdig å ha det i ovnen til gjestene kommer.

men hvor lenge kan jeg gjøre det? Er en time for lenge ? 75grader eller 100? :) 

 

Anonymkode: 9915e...068

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tenker du om det blir dårlig/farlig å spise eller om det blir vondt? Noe mat vil vel bli ganske tørr og kjip av å stå så lenge i ovnen. Ang bakterier osv så vet jeg ikke da, er ikke den gylne grensen for det rundt 75 grader?

Anonymkode: 21927...826

Skrevet
10 minutter siden, AnonymBruker said:

Tenker du om det blir dårlig/farlig å spise eller om det blir vondt? Noe mat vil vel bli ganske tørr og kjip av å stå så lenge i ovnen. Ang bakterier osv så vet jeg ikke da, er ikke den gylne grensen for det rundt 75 grader?

Anonymkode: 21927...826

Tenker at det fortsatt smaker godt 😄

da jeg jobbet på sykehjem holdt vi maten varm når den kom frem til middag. Tror det var rundt 75 grader, men jeg husker ikke hvor lenge 😅

Anonymkode: 9915e...068

Skrevet

Noen som vet? :)

Anonymkode: 9915e...068

Skrevet

Kommer an på hva du serverer..?

Anonymkode: 3e453...4d4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...