AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #1 Skrevet 9. desember 2021 Hei! Skal lage tapas der noe skal være varmt .. tenkte å steke ferdig å ha det i ovnen til gjestene kommer. men hvor lenge kan jeg gjøre det? Er en time for lenge ? 75grader eller 100? Anonymkode: 9915e...068
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #2 Skrevet 9. desember 2021 Tenker du om det blir dårlig/farlig å spise eller om det blir vondt? Noe mat vil vel bli ganske tørr og kjip av å stå så lenge i ovnen. Ang bakterier osv så vet jeg ikke da, er ikke den gylne grensen for det rundt 75 grader? Anonymkode: 21927...826
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #3 Skrevet 9. desember 2021 10 minutter siden, AnonymBruker said: Tenker du om det blir dårlig/farlig å spise eller om det blir vondt? Noe mat vil vel bli ganske tørr og kjip av å stå så lenge i ovnen. Ang bakterier osv så vet jeg ikke da, er ikke den gylne grensen for det rundt 75 grader? Anonymkode: 21927...826 Tenker at det fortsatt smaker godt 😄 da jeg jobbet på sykehjem holdt vi maten varm når den kom frem til middag. Tror det var rundt 75 grader, men jeg husker ikke hvor lenge 😅 Anonymkode: 9915e...068
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #4 Skrevet 9. desember 2021 Noen som vet? Anonymkode: 9915e...068
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #5 Skrevet 9. desember 2021 Kommer an på hva du serverer..? Anonymkode: 3e453...4d4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå