Roci Skrevet 8. desember 2021 #1 Skrevet 8. desember 2021 (endret) Sist helg skulle jeg for første gang på mange år prøve meg på å bake krinalefse-. Det ble ingen suksess, deigen ble "kort" (seig) og vanskelig å kjevle jevnt ut. Jeg jobbet meg likevel gjennom hele deigen og laget ferdig lefsene, men ser når jeg nå skulle prøve å bløte dem at de er tynne i midten og tykkere i kantene, og derfor vanskelig å bløte ordentlig. Jeg smuldret mel, sukker og smør med hendene og arbeidet væske inn i deigen så forsiktig som mulig, likevel ble altså deigen seig. Det er mulig at det ble for mye mel i forhold til væske, selv om deigen kjentes ok ut. Det er også mulig at det ble for kaldt å la den hvile i kjøleskapet. Noen erfarne lefsebakere som har noen gode tips å komme med? Endret 9. desember 2021 av Roci Feil i tittel
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå