AnonymBruker Skrevet 8. desember 2021 #1 Skrevet 8. desember 2021 Gikk opp for meg da jeg så god morgen Norge i dag at jeg aldri har smakt julesild noensinne. Tenker derfor at dette er noe jeg må prøve i år. Ser det finnes mange ulike varianter og lurer derfor på hvilken type dere foretrekker. Anonymkode: c42c8...c41
FrankDrebin Skrevet 9. desember 2021 #2 Skrevet 9. desember 2021 Mye godt der ute, men for meg står sennepssilden øverst på listen. 2
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #3 Skrevet 9. desember 2021 Klarer ikke å velge. Anonymkode: 91141...f22
Keppe Skrevet 9. desember 2021 #4 Skrevet 9. desember 2021 Portvinsmarinert sild med rødløk og en hjemmelaget karrysalat 😊
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #5 Skrevet 9. desember 2021 Jeg MÅ ha; sursild! Men spiser kanskje mest dansk sildesalat og aldri en jul uten tomatsild og rømmesild er en klassiker.. Det er disse 4 slagene jeg er vokst opp med og lager til jul, og de går ned på høykant alle sammen😅 Anonymkode: 130cb...f5d 2
SoWhat? Skrevet 9. desember 2021 #6 Skrevet 9. desember 2021 Sursild med masse løk, sennepssild og tomatsild. Helst på ordentlig grovt brød, nam. Det holder med en skive da. 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2021 #7 Skrevet 9. desember 2021 Mamma lager både tomatsild og sennepssild hver jul. Jeg har enda ikke smakt, men kanskje jeg burde prøve jeg også? Har liksom ikke turt, for jeg er så sær på pålegg. Anonymkode: c42ed...7e2
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2021 #8 Skrevet 10. desember 2021 Jeg har lagd forskjellige typer sild, blant annet sild med urter, pepperrot og sennep, den var veldig god. Karrisild med eple, var også god. Tomatsild er også godt. Har vel ikke noen spesiell favoritt. Anonymkode: 09bd9...554
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2021 #9 Skrevet 11. desember 2021 AnonymBruker skrev (På 10.12.2021 den 0.50): Mamma lager både tomatsild og sennepssild hver jul. Jeg har enda ikke smakt, men kanskje jeg burde prøve jeg også? Har liksom ikke turt, for jeg er så sær på pålegg. Anonymkode: c42ed...7e2 Ta en bit sild på en kvart brødskive og prøv. Enten så liker du det, da kan du ta mer. Eller så liker du det ikke, da h kan du ihvertfall si at du har prøvd. Anonymkode: 61d91...67f
Gjest Adobyen Skrevet 11. desember 2021 #10 Skrevet 11. desember 2021 (endret) Jeg foretrekker helt vanlig, hjemmelaget sursild jeg. Den må ha godt med løk og ikke være for søt. Ellers kan jeg godt ha litt av de andre variantene også, om de står på bordet. Og selvsagt juleansjos❤️ Endret 11. desember 2021 av Adobyen
Undermann Skrevet 11. desember 2021 #11 Skrevet 11. desember 2021 Har ikke så mye greie på sild, men skjeva med Ansjos og egg har alltid vært en favoritt fra langt tilbake
chouette Skrevet 11. desember 2021 #12 Skrevet 11. desember 2021 Liker all slags påleggsild men favoritten er nok tomatsild og tradisjonell julesursild med allehånde og hel pepper 😄
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #13 Skrevet 13. desember 2021 Helt tradisjonell sursild er det eneste jeg må ha, men det spiser jeg med jevne mellomrom hele året 😊 Anonymkode: 9773d...0da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå