Gå til innhold

Nå har jeg fått kjøpt folkets nøttestek..


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kan jeg fryse den før steking eller steke den og fryse den? Noen som vet?🙂

Anonymkode: fcfb5...f7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ikke prøvd det merket men jeg har fryst flere nøttesteker før så jeg tror det går helt fint :) De er da fryst i forpakningen fra butikken etter at jeg kom hjem bare.

Anonymkode: 56635...a8e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (36 minutter siden):

Jeg har ikke prøvd det merket men jeg har fryst flere nøttesteker før så jeg tror det går helt fint :) De er da fryst i forpakningen fra butikken etter at jeg kom hjem bare.

Anonymkode: 56635...a8e

Ok, takk. Da prøver jeg 🙂

Anonymkode: fcfb5...f7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil tro den burde fryses før steking,den er vel halvstekt eller noe? Kjentes sånn ut hvertfall. 🙂 var god på smak, men jeg synes den hadde det hint av marsipan! Ingen av de andre kjente det

Anonymkode: 8fd49...312

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (21 minutter siden):

Vil tro den burde fryses før steking,den er vel halvstekt eller noe? Kjentes sånn ut hvertfall. 🙂 var god på smak, men jeg synes den hadde det hint av marsipan! Ingen av de andre kjente det

Anonymkode: 8fd49...312

Haha, marsipan faktisk.. kan jo bli intr.. jeg har nå fryst den før steking 🙂

Anonymkode: fcfb5...f7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Jeg kjøpte denne på KIWI nå i dag. Skal ha den i kjøleskapet fram til jeg bruker den i jula. Skal jeg bare da pensle den med litt olje før jeg steker den i stekeovnen? Og det som ikke blir spist samme dag, kan jeg vel ha i kjøleskapet til neste dag og varme opp i stekepanna? 

Jeg har aldri tilberedt nøttestek før, så derfor jeg spør :) 

Funker brun saus, poteter, gulrøtter og brokkoli bra som tilbehør? 

Anonymkode: b8419...9c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, AnonymBruker said:

Jeg kjøpte denne på KIWI nå i dag. Skal ha den i kjøleskapet fram til jeg bruker den i jula. Skal jeg bare da pensle den med litt olje før jeg steker den i stekeovnen? Og det som ikke blir spist samme dag, kan jeg vel ha i kjøleskapet til neste dag og varme opp i stekepanna? 

Jeg har aldri tilberedt nøttestek før, så derfor jeg spør :) 

Funker brun saus, poteter, gulrøtter og brokkoli bra som tilbehør? 

Anonymkode: b8419...9c2

Og hvor mange porsjoner blir det av en pakke 400 gram? 😮 Holder det til 2 dager til 1 person? 

Anonymkode: b8419...9c2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte den på meny. Jeg har aldri laget før heller, så tenkte bare følge det som står på pakka.. vil tro en pakke holder i et par dager for en person 🙂

Anonymkode: fcfb5...f7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenkte å spise bare veggie balls, surkål, potet og tyttebær… Har aldri smakt nøttestek.. Hvis en syns den smaker marsipan, må den være søt og den eneste søte smaken jeg liker til middag er stekt løk, tyttebær søt/syrlig og surkål. Nøtter kan jo bli søtt… 

Anonymkode: 8d88f...182

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir spennende å prøve den.. hvis den ikke er god så har jeg heldigvis andre ting å spise 🙂

Anonymkode: fcfb5...f7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det skal være vegetarisk så er vel brun saus som regel laget på oksekraft?

Anonymkode: 93894...cc5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hvis det skal være vegetarisk så er vel brun saus som regel laget på oksekraft?

Anonymkode: 93894...cc5

Aldri lagd brun saus med oksekraft.

Anonymkode: 9fa16...e5b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Aldri lagd brun saus med oksekraft.

Anonymkode: 9fa16...e5b

Ikke jeg heller. Jeg lager kjempe god vegansk brun saus. Alle liker den. 

Anonymkode: 8d88f...182

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (9 timer siden):

Ikke jeg heller. Jeg lager kjempe god vegansk brun saus. Alle liker den. 

Anonymkode: 8d88f...182

Oppskrift? 🙂

Anonymkode: fcfb5...f7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker skrev (På 19.12.2021 den 13.17):

Hvis det skal være vegetarisk så er vel brun saus som regel laget på oksekraft?

Anonymkode: 93894...cc5

Aldri hørt om. Men med det sagt så sier det seg selv at spiser man kjøttfritt så lager man selvsagt en saus uten kjøttrester

Anonymkode: f7e82...83c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...