AnonymBruker Skrevet 7. desember 2021 #1 Skrevet 7. desember 2021 Kan man bruke det utvannede vannet til å koke pinnekjøttet? Altså kan man i form av er det en god ide? Har alltid grublet over det, men aldri turd å risikere et så flott måltid. Anonymkode: f8182...64d
BobbySocks Skrevet 7. desember 2021 #2 Skrevet 7. desember 2021 Nei, for der er jo alt saltet du ville bli kvitt. 9
Hedda-78 Skrevet 7. desember 2021 #3 Skrevet 7. desember 2021 Du mener vannet som man vanner ut pinnekjøttet i? Det ville jeg ikke gjort, det er for salt. 3
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2021 #4 Skrevet 7. desember 2021 Da blir jo mye av poengt med å vanne ut borte. Du vil ikke koke inn igjen saltet du har trekt ut av kjøttet. Anonymkode: bb64f...2c4 6
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2021 #5 Skrevet 7. desember 2021 Man koker ikke pinnekjøtt, man damper det. Du kan egentlig bruke hva vil å dampe det på. Brus, øl, vann, er kun fantasien som setter grenser. Anonymkode: c1ee0...5a0 1
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2021 #6 Skrevet 7. desember 2021 Mente selvsagt å dampe det! men da risikerer jeg ingenting her i gården. Anonymkode: f8182...64d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå