Gå til innhold

Enkel og billig viltgryte oppskrift


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pappa får alltid skryt for sin vilt gryte.. Hemmeligheten? Toro vilt saus 😅

Gulrot, løk, kjøtt og sopp stekes først, bland i litt Soyasaus, pepper, viktsaus pose og bland med fløte og vann(kraft) til ønsket konsistens og smak... 

Anonymkode: 09f7f...124

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Pappa får alltid skryt for sin vilt gryte.. Hemmeligheten? Toro vilt saus 😅

Gulrot, løk, kjøtt og sopp stekes først, bland i litt Soyasaus, pepper, viktsaus pose og bland med fløte og vann(kraft) til ønsket konsistens og smak... 

Anonymkode: 09f7f...124

Takk :)

Anonymkode: dc4d4...019

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Pappa får alltid skryt for sin vilt gryte.. Hemmeligheten? Toro vilt saus 😅

Gulrot, løk, kjøtt og sopp stekes først, bland i litt Soyasaus, pepper, viktsaus pose og bland med fløte og vann(kraft) til ønsket konsistens og smak... 

Anonymkode: 09f7f...124

Og du kan bruke vanlig kjøttdeig også 

Anonymkode: ece6a...500

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Stek opp rein- eller elgskav, løk/sjalottløk og sopp (eller bytt ut med andre grønnsaker du liker) i en gryte (gjerne i ulike omganger, men ha alt tilbake i gryta. Ta vare på stekesjy fra kjøttet). Tilsett 1-2 dl vann og rør godt sammen med sjyen fra kjøttet og alt som ev. sitter i bunnen av gryta. Tilsett 1 pk kremost (med einebær, sopp eller peppersmak, gjerne snøfrisk), 1/2 pk matfløte, 1-2 ts soyasaus og gjerne litt knuste einebær. Varm opp til kokepunktet. Juster med mer fløte, maizennajevning og en fondterning om nødvendig. Smak til med salt, pepper (og en ørliten klype kajennepepper om du liker litt sting).

Server med potetmos og dampede grønnsaker (f.eks. gulrot, brokkoli, rosenkål, erter eller andre favoritter). Og tyttebærsyltetøy!

Anonymkode: 65e54...16b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Stek opp rein- eller elgskav, løk/sjalottløk og sopp (eller bytt ut med andre grønnsaker du liker) i en gryte (gjerne i ulike omganger, men ha alt tilbake i gryta. Ta vare på stekesjy fra kjøttet). Tilsett 1-2 dl vann og rør godt sammen med sjyen fra kjøttet og alt som ev. sitter i bunnen av gryta. Tilsett 1 pk kremost (med einebær, sopp eller peppersmak, gjerne snøfrisk), 1/2 pk matfløte, 1-2 ts soyasaus og gjerne litt knuste einebær. Varm opp til kokepunktet. Juster med mer fløte, maizennajevning og en fondterning om nødvendig. Smak til med salt, pepper (og en ørliten klype kajennepepper om du liker litt sting).

Server med potetmos og dampede grønnsaker (f.eks. gulrot, brokkoli, rosenkål, erter eller andre favoritter). Og tyttebærsyltetøy!

Anonymkode: 65e54...16b

Funker og fint med pinnekjøttrester!

Anonymkode: 65e54...16b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...