AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #1 Del Skrevet 5. desember 2021 Noen som kan hjelpe meg? Anonymkode: dc4d4...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. desember 2021 #2 Del Skrevet 6. desember 2021 Ingen? Anonymkode: dc4d4...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pysa Skrevet 6. desember 2021 #3 Del Skrevet 6. desember 2021 https://www.godt.no/oppskrift/1238/klassisk-finnbiff Denne er veldig god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2021 #4 Del Skrevet 7. desember 2021 Pysa skrev (På 6.12.2021 den 9.55): https://www.godt.no/oppskrift/1238/klassisk-finnbiff Denne er veldig god. Takk Anonymkode: dc4d4...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2021 #5 Del Skrevet 8. desember 2021 Pappa får alltid skryt for sin vilt gryte.. Hemmeligheten? Toro vilt saus 😅 Gulrot, løk, kjøtt og sopp stekes først, bland i litt Soyasaus, pepper, viktsaus pose og bland med fløte og vann(kraft) til ønsket konsistens og smak... Anonymkode: 09f7f...124 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2021 #6 Del Skrevet 8. desember 2021 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Pappa får alltid skryt for sin vilt gryte.. Hemmeligheten? Toro vilt saus 😅 Gulrot, løk, kjøtt og sopp stekes først, bland i litt Soyasaus, pepper, viktsaus pose og bland med fløte og vann(kraft) til ønsket konsistens og smak... Anonymkode: 09f7f...124 Takk Anonymkode: dc4d4...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2021 #7 Del Skrevet 8. desember 2021 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Pappa får alltid skryt for sin vilt gryte.. Hemmeligheten? Toro vilt saus 😅 Gulrot, løk, kjøtt og sopp stekes først, bland i litt Soyasaus, pepper, viktsaus pose og bland med fløte og vann(kraft) til ønsket konsistens og smak... Anonymkode: 09f7f...124 Og du kan bruke vanlig kjøttdeig også Anonymkode: ece6a...500 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2021 #8 Del Skrevet 8. desember 2021 Takk Blir vilt. Har bare ikke bestemt hva enda. Anonymkode: dc4d4...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2021 #9 Del Skrevet 23. desember 2021 . Anonymkode: dc4d4...019 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2021 #10 Del Skrevet 25. desember 2021 Stek opp rein- eller elgskav, løk/sjalottløk og sopp (eller bytt ut med andre grønnsaker du liker) i en gryte (gjerne i ulike omganger, men ha alt tilbake i gryta. Ta vare på stekesjy fra kjøttet). Tilsett 1-2 dl vann og rør godt sammen med sjyen fra kjøttet og alt som ev. sitter i bunnen av gryta. Tilsett 1 pk kremost (med einebær, sopp eller peppersmak, gjerne snøfrisk), 1/2 pk matfløte, 1-2 ts soyasaus og gjerne litt knuste einebær. Varm opp til kokepunktet. Juster med mer fløte, maizennajevning og en fondterning om nødvendig. Smak til med salt, pepper (og en ørliten klype kajennepepper om du liker litt sting). Server med potetmos og dampede grønnsaker (f.eks. gulrot, brokkoli, rosenkål, erter eller andre favoritter). Og tyttebærsyltetøy! Anonymkode: 65e54...16b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. desember 2021 #11 Del Skrevet 25. desember 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Stek opp rein- eller elgskav, løk/sjalottløk og sopp (eller bytt ut med andre grønnsaker du liker) i en gryte (gjerne i ulike omganger, men ha alt tilbake i gryta. Ta vare på stekesjy fra kjøttet). Tilsett 1-2 dl vann og rør godt sammen med sjyen fra kjøttet og alt som ev. sitter i bunnen av gryta. Tilsett 1 pk kremost (med einebær, sopp eller peppersmak, gjerne snøfrisk), 1/2 pk matfløte, 1-2 ts soyasaus og gjerne litt knuste einebær. Varm opp til kokepunktet. Juster med mer fløte, maizennajevning og en fondterning om nødvendig. Smak til med salt, pepper (og en ørliten klype kajennepepper om du liker litt sting). Server med potetmos og dampede grønnsaker (f.eks. gulrot, brokkoli, rosenkål, erter eller andre favoritter). Og tyttebærsyltetøy! Anonymkode: 65e54...16b Funker og fint med pinnekjøttrester! Anonymkode: 65e54...16b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå