AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #1 Skrevet 5. desember 2021 Dersom smittesituasjonen tillater det skal vi ha hele storfamilien her til selskap en av juledagene. Vi blir 18 voksne og noen barn. Jeg vurderer å invitere til brunsj istedenfor middag. Tenker at det er litt enklere å servere til så mange siden det ikke er varm mat. Kan evt ha noe som er varmt/lunt som karbonader i tillegg til alt mulig av julepålegg, oster osv. Hva ville du som gjest tenkt om det? Har du noen gode tips til pålegg/tilleggsregler? Anonymkode: b4efe...b97 3
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #2 Skrevet 5. desember 2021 *Tilleggsretter Ts Anonymkode: b4efe...b97
Gjest ti10 Skrevet 5. desember 2021 #3 Skrevet 5. desember 2021 Jeg hadde satt pris på å bli invitert til brunsj. Det er noe med at det skjer så mye i jula pluss at man gjerne er sliten etter stress og forberedelser at det er godt å få slappe av hjemme på ettermiddagen og kvelden juledagene. Spesielt i år når juleferien er så kort på grunn av at helligdagene er i helgene. Risikoen for deg kan jo være at kanskje noen av gjestene ikke kjenner sin besøkelsestid, men blir og blir og aldri går hjem.
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #4 Skrevet 5. desember 2021 Jeg ville satt pris på brunsj 🙂 Anonymkode: 42173...25e 4
Camillapb Skrevet 5. desember 2021 #5 Skrevet 5. desember 2021 Hvis det er brunsj ala koldtbord tar jeg det over middag 100 ganger i uka😍 13
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #6 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Dersom smittesituasjonen tillater det skal vi ha hele storfamilien her til selskap en av juledagene. Vi blir 18 voksne og noen barn. Jeg vurderer å invitere til brunsj istedenfor middag. Tenker at det er litt enklere å servere til så mange siden det ikke er varm mat. Kan evt ha noe som er varmt/lunt som karbonader i tillegg til alt mulig av julepålegg, oster osv. Hva ville du som gjest tenkt om det? Har du noen gode tips til pålegg/tilleggsregler? Anonymkode: b4efe...b97 Hvilken juledag? Anonymkode: 59f4f...b7d
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #7 Skrevet 5. desember 2021 Takk for svar. Det blir 2.juledag, med mindre mange har andre planer da. Men det tror jeg ikke.. Forslag til litt spennende innslag på menyen? Sånn bortsett fra alt av "vanlig" julepålegg.. og når klokken er det passe å invitere til? Og det med å ha litt kveld var en av grunnene til at vi kom på brunsj istedet for middag. Deilig å ha litt tid til å slenge beina på bordet på kvelden. Anonymkode: b4efe...b97 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #8 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk for svar. Det blir 2.juledag, med mindre mange har andre planer da. Men det tror jeg ikke.. Forslag til litt spennende innslag på menyen? Sånn bortsett fra alt av "vanlig" julepålegg.. og når klokken er det passe å invitere til? Og det med å ha litt kveld var en av grunnene til at vi kom på brunsj istedet for middag. Deilig å ha litt tid til å slenge beina på bordet på kvelden. Anonymkode: b4efe...b97 Sen brunch kl 12-13. Koldbord og tapas. Anonymkode: 59f4f...b7d 4
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #9 Skrevet 5. desember 2021 Ville gått for lunsj og ikke brunsj. Invitert til klokka 13 eller 14. hjemmebakte rundstykker, rødbetsalat, medisterkaker, medisterpølser, kald ribbe, eggesalat, sylte og god sennep, røkelaks og eggerøre, sursild, roastbeef, leferuller, spekeskinke, fruktsalat til dessert. Anonymkode: edc53...de0 8
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #10 Skrevet 5. desember 2021 Sikkert koselig for gjestene med brunsj, men mye, mye mer arbeid for deg enn en varmrett. Hvis du ikke har gjort noe slikt før (noe jeg tipper du ikke har siden du antar at brunsj er enklest) vil du nok få deg en overraskelse over hvor enormt mye arbeid og logistikk en slik brunsj krever. Lykke til! Anonymkode: d4dd1...3f5 13
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #11 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Ville gått for lunsj og ikke brunsj. Invitert til klokka 13 eller 14. hjemmebakte rundstykker, rødbetsalat, medisterkaker, medisterpølser, kald ribbe, eggesalat, sylte og god sennep, røkelaks og eggerøre, sursild, roastbeef, leferuller, spekeskinke, fruktsalat til dessert. Anonymkode: edc53...de0 jeg hadde droppet julemat, da det er mye julemat ellers. Det siste okay, forskjellge oster. reker i masjones, kylling pålegg. Anonymkode: 59f4f...b7d 5
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #12 Skrevet 5. desember 2021 kokte egg, speilegg, bacon. Brus, (eple)juice. Anonymkode: 59f4f...b7d
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #13 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): kokte egg, speilegg, bacon. Brus, (eple)juice. Anonymkode: 59f4f...b7d og julebrus, Anonymkode: 59f4f...b7d 4
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #14 Skrevet 5. desember 2021 leverpostei med agurk smør og majones Anonymkode: 59f4f...b7d
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #15 Skrevet 5. desember 2021 Tenker du kaffe og kaker etterpå i stua? Anonymkode: 59f4f...b7d
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #16 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Sikkert koselig for gjestene med brunsj, men mye, mye mer arbeid for deg enn en varmrett. Hvis du ikke har gjort noe slikt før (noe jeg tipper du ikke har siden du antar at brunsj er enklest) vil du nok få deg en overraskelse over hvor enormt mye arbeid og logistikk en slik brunsj krever. Lykke til! Anonymkode: d4dd1...3f5 Det er forsåvidt sant, hvis du ombestemmer deg ts. vil jeg anbefale viltgryte med potetstappe. Anonymkode: 59f4f...b7d 6
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #17 Skrevet 5. desember 2021 Har hatt mange selskaper tidligere då vet hva jeg går til. Syntes det er vanskelig med middag til så mange fordi maten skal være varm, men vet at det er mye jobb uansett. Tenker at vi kan bruke endel tid første juledag på forberedelser og jeg har heldigvis en mann som elsker å lage mat. Men det er mye jobb ja ! Noen som har tips i forhold til det? Anonymkode: b4efe...b97 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #18 Skrevet 5. desember 2021 Og ja. Lunsj! Sikkert greit at gjestene ikke kommer så tidlig 🙂 Anonymkode: b4efe...b97 2
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #19 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Har hatt mange selskaper tidligere då vet hva jeg går til. Syntes det er vanskelig med middag til så mange fordi maten skal være varm, men vet at det er mye jobb uansett. Tenker at vi kan bruke endel tid første juledag på forberedelser og jeg har heldigvis en mann som elsker å lage mat. Men det er mye jobb ja ! Noen som har tips i forhold til det? Anonymkode: b4efe...b97 ribberull Anonymkode: 59f4f...b7d
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2021 #20 Skrevet 5. desember 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Og ja. Lunsj! Sikkert greit at gjestene ikke kommer så tidlig 🙂 Anonymkode: b4efe...b97 kl 14 tenker jeg. Anonymkode: 59f4f...b7d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå