Nokia Skrevet 25. november 2021 #1 Skrevet 25. november 2021 Jeg skal ha middagsbesøk på lørdag, og det blir lasagne med foccaccia og salat til hovedrett. Har lyst til å servere en forrett liknende bruschetta, men ikke bare ha kjedelig tomat.... Jeg mener å ha smakt bruschetta med en type rødløksfyll (muligens også med noe avokoado?) som smakte himmelsk. Noen som vet hva jeg mener? Eller har du evt en annen ide til en enkel forrett? 🙂
Brunello Skrevet 25. november 2021 #2 Skrevet 25. november 2021 Bruschetta er ikke bare med tomat. I Italia får man ofte andre typer. Ofte vanlig med stekt sopp, «leverpostei/pate» og masse annet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå