Kroko-dil-o Skrevet 24. november 2021 #1 Skrevet 24. november 2021 (endret) Asparges, hva foretrekker du? Hvite eller grønne? Jeg synes det er lite som slår hvite asparges i sesong, men det er noen få uker i mai/juni. Da kjøper jeg et par kasser og lager alt fra suppe, til pai/quiche og vi spiser en del av det smørdampet eller med smørsaus og sitron. Hva lager dere? Endret 24. november 2021 av Kroko-dil-o
Tvist Skrevet 24. november 2021 #2 Skrevet 24. november 2021 Synes de grønne er best. Stekt til poteter og bernaisesaus. Hvite er gode i suppe. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå