AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #1 Skrevet 22. november 2021 Når pleier de å få ribbe i varmdisken på meny? Anonymkode: 82207...ebf
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #2 Skrevet 22. november 2021 De har det nå Anonymkode: 1d39e...3ef 1
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #3 Skrevet 22. november 2021 Spar pleier for øvrig å ha det året rundt. Anonymkode: dcbcc...358 1
Lady Lovelylocks Skrevet 22. november 2021 #4 Skrevet 22. november 2021 (endret) Oh, ferdigstekt ribbe fra Meny er noe av det beste jeg vet. Endret 22. november 2021 av Lady Lovelylocks 4
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #5 Skrevet 22. november 2021 2 minutter siden, Lady Lovelylocks said: Oh, ferdigstekt ribbe fra Meny er noe av det beste jeg vet. Enig den er supergod!😋 Anonymkode: 1d39e...3ef
Lady Lovelylocks Skrevet 11. desember 2021 #6 Skrevet 11. desember 2021 Til dere som liker ribba herfra, i dag kjøpte jeg Meny sitt eget ribbekrydder. Har ikke smakt, men håper det er det samme de krydrer ribba med. Han i «ribbedisken» var ikke helt sikker, men han trodde det var det samme.
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2021 #7 Skrevet 12. desember 2021 Hva gjør dere med ribbestykket? Gnafser det i dere i bilen rett fra posen eller tar det med hjem og koker poteter, lager saus. og grønnsaker etc? Anonymkode: acaba...77a
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2021 #8 Skrevet 12. desember 2021 De har hatt det lenge. Anonymkode: a9b3c...0b5
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2021 #9 Skrevet 12. desember 2021 Hvordan oppbevare og varme ribbestykke fra varmedisken Meny? Jeg er den eneste på julaften som skal ha ribbe. Tenkte å kjøpe ferdig i disken 23.des og varme den opp i ovnen 24.des. Hvor lang tid og på hvor mye? Evt hva skal steketermometer vise når den er ferdig? Anonymkode: 15d80...f3b
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2021 #10 Skrevet 12. desember 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Hvordan oppbevare og varme ribbestykke fra varmedisken Meny? Jeg er den eneste på julaften som skal ha ribbe. Tenkte å kjøpe ferdig i disken 23.des og varme den opp i ovnen 24.des. Hvor lang tid og på hvor mye? Evt hva skal steketermometer vise når den er ferdig? Anonymkode: 15d80...f3b Det tror jeg ikke lurt, best å spise med engang ellers så blir den tørr og ikke god,. Og det er ganske lite. Anonymkode: bdc29...be3 1
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2021 #11 Skrevet 12. desember 2021 Andre forslag til ribbe jeg kan enklest lage i forkant og raskt varme opp julaften? Anonymkode: 15d80...f3b
Lady Lovelylocks Skrevet 12. desember 2021 #12 Skrevet 12. desember 2021 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Hva gjør dere med ribbestykket? Gnafser det i dere i bilen rett fra posen eller tar det med hjem og koker poteter, lager saus. og grønnsaker etc? Anonymkode: acaba...77a Jeg spiser rett fra posen. Noen ganger har jeg rundstykke til. 1
Lady Lovelylocks Skrevet 12. desember 2021 #13 Skrevet 12. desember 2021 Lady Lovelylocks skrev (11 timer siden): Til dere som liker ribba herfra, i dag kjøpte jeg Meny sitt eget ribbekrydder. Har ikke smakt, men håper det er det samme de krydrer ribba med. Han i «ribbedisken» var ikke helt sikker, men han trodde det var det samme. Krydderet var forresten veldig godt. Tror nok det er det samme.
Minmorsbarn Skrevet 12. desember 2021 #14 Skrevet 12. desember 2021 Lady Lovelylocks skrev (14 timer siden): Til dere som liker ribba herfra, i dag kjøpte jeg Meny sitt eget ribbekrydder. Har ikke smakt, men håper det er det samme de krydrer ribba med. Han i «ribbedisken» var ikke helt sikker, men han trodde det var det samme. Hvor i butikken finner jeg dette ribbekrydderet? Ligger det sammen med annet krydder, eller rundt ferskvare/varmdisken? 1
Lady Lovelylocks Skrevet 12. desember 2021 #15 Skrevet 12. desember 2021 (endret) Vet bare hvor det finnes på Oslo City, det var rett ved varmdisken. Sto på toppen av en hylle med ferdigmat (tror jeg det var) Det er en liten svart bøtte, 170 gram 39kr. Endret 12. desember 2021 av Lady Lovelylocks
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #16 Skrevet 13. desember 2021 AnonymBruker skrev (På 12.12.2021 den 3.55): Hva gjør dere med ribbestykket? Gnafser det i dere i bilen rett fra posen eller tar det med hjem og koker poteter, lager saus. og grønnsaker etc? Anonymkode: acaba...77a Tar det med hjem, spiser det i lefse med smør og pepper 😋 Anonymkode: c5022...c02 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #17 Skrevet 13. desember 2021 Tar det med hjem og mauler det. Anonymkode: 875b1...33d
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #18 Skrevet 13. desember 2021 Er svoren sprø på slik ferdigribbe? Anonymkode: d79ef...024
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #19 Skrevet 13. desember 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Er svoren sprø på slik ferdigribbe? Anonymkode: d79ef...024 Jaaa 😍 (I alle fall her hvor jeg kjøper den) Anonymkode: c5022...c02
Minmorsbarn Skrevet 13. desember 2021 #20 Skrevet 13. desember 2021 Liten svart bøtte med ribbekrydder er funnet, lå ved varmmatdisken her og!😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå