Kroko-dil-o Skrevet 22. november 2021 #1 Skrevet 22. november 2021 Er det noen som vet hvordan man koker poteter?
Gjest loveli Skrevet 22. november 2021 #2 Skrevet 22. november 2021 Hvilke typer poteter? F.eks. skal mandelpoteter bare trekke.
Nåleputa Skrevet 22. november 2021 #3 Skrevet 22. november 2021 (endret) Ta de potetene du skal ha. Nok med tre poteter på en person. Ta en liten kjele, Dekk med vann så det er ca 1 cm over potetene, og ha på lokk. Da går det fortere. Er d store poteter, del dem. kok i 15-20 min. Hell av vannet og la de dampe av seg under lokk to/tre minutt vekk fra plata. Så er det versegod😊😊😊😊 Endret 22. november 2021 av Nåleputa
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #4 Skrevet 22. november 2021 Med google kommer f.eks denne siden opp: https://coop.no/mega/oppskrifter/poteter/velg-riktig-potet-til-julematen/?gclid=CjwKCAiAnO2MBhApEiwA8q0HYT44ccm2ugj1fussDSETFXyQ-CLnnzHVR7y9P8lcbQe7yA6NlOwi8RoCAUsQAvD_BwE Anonymkode: 0288a...974
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #5 Skrevet 22. november 2021 Her i huset er det konen som koker potetene. Blir velykkede hver gang 👍 Anonymkode: 08d75...6f6
Kroko-dil-o Skrevet 22. november 2021 Forfatter #6 Skrevet 22. november 2021 Takk for hjelpen, alle sammen. 🙂
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #7 Skrevet 22. november 2021 2 hours ago, Nåleputa said: Ta de potetene du skal ha. Nok med tre poteter på en person. Ta en liten kjele, Dekk med vann så det er ca 1 cm over potetene, og ha på lokk. Da går det fortere. Er d store poteter, del dem. kok i 15-20 min. Hell av vannet og la de dampe av seg under lokk to/tre minutt vekk fra plata. Så er det versegod😊😊😊😊 Det er nok vann om det dekker halve potetene. Det er poteter man vil koke, ikke vann (dyr strøm vettu...). Lokk er bra tips, man kan også koke vannet i en vannkoker først om man har, da går det enda fortere. Trenger ikke max styrke og fosskok, det er nok at det "freser"/bobler litt. Bruk en gaffel for å sjekke om de er ferdige. Stikk den ned i en potet fra toppen og løft opp. Hvis de glir av gaffelen med bare sin egen tyngde (uten at du rister) da er de ferdige. Store poteter trenger lengre koketid. Anonymkode: 3539f...036
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå