AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #1 Skrevet 21. november 2021 Hvis jeg f eks glemmer melkesjokoladen i lommen en stund så blir den klissete. Det blir selvfølgelig grisete, men fy så deilig. Anonymkode: eb1ab...fb1 1
Djungelvrål Skrevet 21. november 2021 #2 Skrevet 21. november 2021 Jeg er motsatt og like iskald sjokolade. Legger alltid sjokoladen i kjøleskapet. 2
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #3 Skrevet 21. november 2021 Peonjenta skrev (8 minutter siden): Jeg er motsatt og like iskald sjokolade. Legger alltid sjokoladen i kjøleskapet. Da mister du litt av smaken. Sjokolade skal oppbevares i romtemperatur. Anonymkode: eb1ab...fb1 2
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 21. november 2021 #4 Skrevet 21. november 2021 Liker best romtemperert.
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #5 Skrevet 21. november 2021 ikke rart. Aromaene kommer mer frem. De som liker fryst sjokolade best, liker vel egentlig ikke sjokolade - smaken kommer ikke frem på samme måte med lunken Anonymkode: b81a2...db1 3
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #6 Skrevet 21. november 2021 Ja du er rar. Sjokolade skal være kald. Anonymkode: b9341...f4c
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #7 Skrevet 21. november 2021 Er vel ingen forskjell, kun mer upraktisk. Sjokoladen smelter i munnen uansett. Anonymkode: 531e9...7bb
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #8 Skrevet 21. november 2021 Det du egentlig liker er vel sjokolade som er litt varmere. Noe som er helt naturlig, da den smaker mer når den er romtempratur eller litt varmere enn det. Jeg liker også best sjokolade som er myk fordi den har blitt varmet opp litt i sola feks. Folk som skal spise kald sjokolade har jeg aldri forstått, hvorfor gjøre sjokoladen mer smakløs før man spiser den, hvorfor er det bedre? Anonymkode: d5e0f...c2c 1
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #9 Skrevet 22. november 2021 Du er ikke rar! Det er de som foretrekker sjokoladen kald som er rare. Pleier å smelte sjokolade i mikro eller vannbad hvis jeg skal kose meg skikkelig. Anonymkode: b031b...00e 4
Archer Skrevet 22. november 2021 #10 Skrevet 22. november 2021 AnonymBruker skrev (23 timer siden): Det du egentlig liker er vel sjokolade som er litt varmere. Noe som er helt naturlig, da den smaker mer når den er romtempratur eller litt varmere enn det. Jeg liker også best sjokolade som er myk fordi den har blitt varmet opp litt i sola feks. Folk som skal spise kald sjokolade har jeg aldri forstått, hvorfor gjøre sjokoladen mer smakløs før man spiser den, hvorfor er det bedre? Anonymkode: d5e0f...c2c Smaken kommer jo frem når man har kald sjokolade i munnen, helt nydelig😌 1
Firtina Skrevet 22. november 2021 #11 Skrevet 22. november 2021 Liker den når den kan bøyes og dras fra hverandre 😂 men kan spise sjokolade uansett om den er sånn eller slik 😂
Batteri Skrevet 22. november 2021 #12 Skrevet 22. november 2021 AnonymBruker skrev (På 21.11.2021 den 19.18): Da mister du litt av smaken. Jeg mener sjokolade skal oppbevares i romtemperatur. Anonymkode: eb1ab...fb1 Sånn, jeg fikset det du glemte å skrive 😊 Hilsen meg som elsker kjøleskapskald sjokolade. ❤️
Rumle Skrevet 22. november 2021 #13 Skrevet 22. november 2021 Jeg liker det, minner meg om sommerferier i barndommen
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #14 Skrevet 22. november 2021 Rumle skrev (15 minutter siden): Jeg liker det, minner meg om sommerferier i barndommen Du er så søt Rumle:) Anonymkode: bc1f4...772 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå