Splittbinders Skrevet 21. november 2021 #1 Skrevet 21. november 2021 Noen som har erfaring med marsipankake uten pisket krem? Kan man erstatte med vaniljekrem - eventuelt vaniljekrem blandet med bær? Et bursdagsbarn som ønsker seg kake med marsipan men som ikke liker pisket krem...
Gibralfaro Skrevet 21. november 2021 #2 Skrevet 21. november 2021 Har aldri prøvd det selv, men så lenge konsistensen er ganske lik, så det ikke renner og blir griseri av det, så er det bare smaken og oppfinnsomheten som setter hindringer. Ville nok eksperimentert med sånt utenom selve bursdagskaken da, for å være trygg. 🙂
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #3 Skrevet 21. november 2021 Du kan Battenberg-kake, der er det ikke krem i det hele tatt, men marsipanlokk: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/battenberg-cake Anonymkode: 64ebc...75f 2
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #4 Skrevet 21. november 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Du kan * Battenberg-kake, der er det ikke krem i det hele tatt, men marsipanlokk: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/battenberg-cake Anonymkode: 64ebc...75f *lage Anonymkode: 64ebc...75f
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #5 Skrevet 21. november 2021 Jeg bestilte romkake med marsipanlokk engang, funka det 🤩 har og fått sjokoladekake med marsipanlokk,synes det var godt og. Men jeg er glad i marsipan da 🤩🤩 Anonymkode: af835...65d 2
AnonymBruker Skrevet 21. november 2021 #6 Skrevet 21. november 2021 PS: Her er en rund Battenberg, den ser jo ganske festlig ut til barnebursdag også (kan jo evt pynte ekstra på toppen): https://www.bbcgoodfood.com/recipes/peek-boo-battenberg-cake Anonymkode: 64ebc...75f 4
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #7 Skrevet 22. november 2021 Jeg har fylt med vaniljekrem og syltetøy eller bær flere ganger, det er veldig godt det. Det viktigste er at det ikke blir alt for søtt, ellers kan man fylle med det man liker best. Bare pass på at marsipanen og vaniljekremen (hvis det er gelatin i den) kommer i direkte kontakt med hverandre, det smelter marsipanen. Jeg har alltid et tynt lag vanlig krem rundt hele kaken, men du kan også bruke smørkrem smaksatt med noe dere liker f.eks. Mousse (jeg har prøvd med både bringebær og sjokolade) er også godt som fyll i marsipankake. Anonymkode: 06239...c32 2
AnonymBruker Skrevet 22. november 2021 #8 Skrevet 22. november 2021 Hva med sjokoladekrem og jordbær eller bringebær som fyll? Anonymkode: 89ff3...623
Brunhilde Skrevet 23. november 2021 #9 Skrevet 23. november 2021 Jeg pleier å fylle med vaniiljekrem og bringebærmousse (gjerne med små biter mørk sjokolade). Jeg har et tynt lag krem rundt selve kaken, da, for at marsipanen skal sitte pent.
AnonymBruker Skrevet 24. november 2021 #10 Skrevet 24. november 2021 AnonymBruker skrev (På 21.11.2021 den 14.52): Jeg bestilte romkake med marsipanlokk engang, funka det 🤩 har og fått sjokoladekake med marsipanlokk,synes det var godt og. Men jeg er glad i marsipan da 🤩🤩 Anonymkode: af835...65d Jeg tror romfyll vil smake bedre sammen med marsipan enn vaniljefyll vil 😊 Anonymkode: 903d7...8f4
Luckiness Skrevet 26. november 2021 #11 Skrevet 26. november 2021 Jeg ville hatt et godt lag med bringebærmousse og det andre laget med vaniljekrem. Da blir det gjerne ikke for søtt heller ☺️
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå