Perleugla Skrevet 18. november 2021 #1 Skrevet 18. november 2021 Som overskrifter sier - hva spiser dere med raspeball/komle/kompe og hvor er dere fra?
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #2 Skrevet 18. november 2021 Bacon, pølse, stappeog gulrøtter. Er fra vestlandet naturligvis. Anonymkode: 23001...c3b 2
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #3 Skrevet 18. november 2021 Mmm, raspeballer. Potetstappe, bacon, gulrøtter. Er fra Toten Anonymkode: 23958...a9a 2
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #4 Skrevet 18. november 2021 Stekt flesk og brunostduppe. Trøndelag, men med mor fra Møre. Anonymkode: 1a0ba...202 4
Pippi Lotta Skrevet 18. november 2021 #5 Skrevet 18. november 2021 (endret) Glemte og trykke på anonym. Endret 18. november 2021 av Pippi Lotta
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #6 Skrevet 18. november 2021 Hjemme fikk vi som oftest posekomler med vanlig kjøttpølse. Tror ikke det fantes grov kjøttpølse da jeg var liten. Vi hadde ikke noe til. Bare smør på komlene. Innimellom nå kjøper jeg Fjordland sine, syns de er veldig gode. Har Bergbyssennep til. Anonymkode: 06593...4df 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #7 Skrevet 18. november 2021 Saltkjøtt, vossakorv, kålrotstappe. Er fra Bergen Anonymkode: a547e...01d 2
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #8 Skrevet 18. november 2021 Kompe fylt med lettsaltet flesk, spises med kaldt meiersmør. Melk til drikke. Anonymkode: 64be8...961 6
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #9 Skrevet 18. november 2021 pinnekjøtt og rabbestappe ( = kålrot mos) er fra Sunnmøre Anonymkode: f98ff...422 3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #10 Skrevet 18. november 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Kompe fylt med lettsaltet flesk, spises med kaldt meiersmør. Melk til drikke. Anonymkode: 64be8...961 Glemte å si at jeg, selvfølgelig, er sørlending. Anonymkode: 64be8...961 6
Honey Dew Skrevet 18. november 2021 #11 Skrevet 18. november 2021 (endret) , Endret 28. september 2022 av Honey Dew 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #12 Skrevet 18. november 2021 Komper spiser jeg med smør, evt har jeg litt ekstra salt på. Anonymkode: 58bda...2b5 3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #13 Skrevet 18. november 2021 Raspeballer/komler uten noe fyll, serveres med kålrabistappe, tykke pølser, salt lammekjøttt, og smeltet smør Anonymkode: 56c25...2de 3
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #14 Skrevet 18. november 2021 Rabbestappe, saltkjøtt og brunostduppe. Kulturmelk til drikke, det er viktig. Sunnmøre, med mor fra Trøndelag😊 Anonymkode: 9b9b4...2d2 1
Eeemil Skrevet 18. november 2021 #15 Skrevet 18. november 2021 (endret) Kålrot, potet, bacon, salt lammekjøtt eller røkt svinekjøtt. Kulturmelk her også. Endret 18. november 2021 av Eeemil 2
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #16 Skrevet 18. november 2021 Potet, vossakorv, saltkjøtt, kålrabistappe og flesk. Er fra Haugesund Anonymkode: d6d78...570 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #17 Skrevet 18. november 2021 Vossakorv, salt kjøtt, bacon og kålrotstappe. Østlending bosatt i Sogn. Anonymkode: b568a...258 2
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #18 Skrevet 18. november 2021 I dag ble det med røykt villsaukjøtt og rabbestappe. Vanligvis så er det stekt bacon, vossakorv, rabbestappe og selvsagt mørpølse inni ballen😁 Bor i Bergen men er flyttsame og har bodd rundtforbi i hele landet. Anonymkode: 8627d...e90 2
Gjest Kvakkekyllingen Skrevet 18. november 2021 #19 Skrevet 18. november 2021 Komper med flesk inni, spises sammen med smør og sukker. Og iskald melk til 🤩 Trønder med sørlandsk mor 🙂
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 18. november 2021 #20 Skrevet 18. november 2021 Ingenting, kun smeltet smør, fjerner også kjøttet som er inni. Kommer fra Sør-øst landet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå