Gå til innhold

Hva spiser du med raspeballer? Og hvor kommer du fra?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Som overskrifter sier - hva spiser dere med raspeball/komle/kompe og hvor er dere fra?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bacon, pølse, stappeog gulrøtter. Er fra vestlandet naturligvis. 

Anonymkode: 23001...c3b

  • Liker 2
Skrevet

Mmm, raspeballer. Potetstappe, bacon, gulrøtter. Er fra Toten

Anonymkode: 23958...a9a

  • Liker 2
Skrevet

Stekt flesk og brunostduppe. Trøndelag, men med mor fra Møre.

Anonymkode: 1a0ba...202

  • Liker 4
Skrevet (endret)

Glemte og trykke på anonym. 

Endret av Pippi Lotta
Skrevet

Hjemme fikk vi som oftest posekomler med vanlig kjøttpølse.  Tror ikke det fantes grov kjøttpølse da jeg var liten.  Vi hadde ikke noe til.  Bare smør på komlene.   Innimellom nå kjøper jeg Fjordland sine, syns de er veldig gode.   Har Bergbyssennep til. 

Anonymkode: 06593...4df

  • Liker 1
Skrevet

Saltkjøtt, vossakorv, kålrotstappe. 

Er fra Bergen

Anonymkode: a547e...01d

  • Liker 2
Skrevet

Kompe fylt med lettsaltet flesk, spises med kaldt meiersmør. Melk til drikke.

Anonymkode: 64be8...961

  • Liker 6
Skrevet

pinnekjøtt og rabbestappe ( = kålrot mos)

er fra Sunnmøre

Anonymkode: f98ff...422

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Kompe fylt med lettsaltet flesk, spises med kaldt meiersmør. Melk til drikke.

Anonymkode: 64be8...961

Glemte å si at jeg, selvfølgelig, er sørlending.

Anonymkode: 64be8...961

  • Liker 6
Skrevet (endret)

,

Endret av Honey Dew
  • Liker 1
Skrevet

Komper spiser jeg med smør, evt har jeg litt ekstra salt på. 

Anonymkode: 58bda...2b5

  • Liker 3
Skrevet

Raspeballer/komler uten noe fyll, serveres med kålrabistappe, tykke pølser, salt lammekjøttt, og smeltet smør 

Anonymkode: 56c25...2de

  • Liker 3
Skrevet

Rabbestappe, saltkjøtt og brunostduppe. Kulturmelk til drikke, det er viktig.

Sunnmøre, med mor fra Trøndelag😊

Anonymkode: 9b9b4...2d2

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Kålrot, potet, bacon, salt lammekjøtt eller røkt svinekjøtt. Kulturmelk her også. 

Endret av Eeemil
  • Liker 2
Skrevet

Potet, vossakorv, saltkjøtt, kålrabistappe og flesk. Er fra Haugesund

Anonymkode: d6d78...570

  • Liker 1
Skrevet

Vossakorv, salt kjøtt, bacon og kålrotstappe. 

Østlending bosatt i Sogn.

Anonymkode: b568a...258

  • Liker 2
Skrevet

I dag ble det med røykt villsaukjøtt og rabbestappe. Vanligvis så er det stekt bacon, vossakorv, rabbestappe og selvsagt mørpølse inni ballen😁 Bor i Bergen men er flyttsame og har bodd rundtforbi i hele landet. 

Anonymkode: 8627d...e90

  • Liker 2
Gjest Kvakkekyllingen
Skrevet

Komper med flesk inni, spises sammen med smør og sukker. Og iskald melk til 🤩

Trønder med sørlandsk mor 🙂

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Ingenting, kun smeltet smør, fjerner også kjøttet som er inni.  Kommer fra Sør-øst landet. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...