AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #1 Skrevet 18. november 2021 Når jeg koker poteter synes jeg alltid de blir så blaute. Feks mandelpoteter som egentlig er veldig melne blir også det. Noen tanker om hva jeg gjør feil? Jeg tror ikke jeg koker dem for lenge heller, for ellers blir de ikke gjennomkokt Anonymkode: 2af2c...200
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #2 Skrevet 18. november 2021 Salt i vannet? Er ingen ekspert på poteter, men har du prøvd litt forskjellige typer? Anonymkode: 56db1...a96
uglejenta Skrevet 18. november 2021 #3 Skrevet 18. november 2021 (endret) Kok, hell av vannet og sett kjelen på platen igjen ca ett minutt Endret 18. november 2021 av uglejenta
AnonymBruker Skrevet 18. november 2021 #5 Skrevet 18. november 2021 uglejenta skrev (Akkurat nå): Kok, hell av vannet og sett kjelen på platen igjen ca ett minutt Jeg pleier å gjøre det, men da er platen altså skrudd av. Har du varme på platen da? Kjelen er jo fortsatt like varm rett etter vannet er helt av, så jeg har tenkt det var nok😅 Anonymkode: 2af2c...200
uglejenta Skrevet 18. november 2021 #6 Skrevet 18. november 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg pleier å gjøre det, men da er platen altså skrudd av. Har du varme på platen da? Kjelen er jo fortsatt like varm rett etter vannet er helt av, så jeg har tenkt det var nok😅 Anonymkode: 2af2c...200 Nei, jeg gjør som deg! Bruker «restvarmen»😁
AnonymBruker Skrevet 19. november 2021 #7 Skrevet 19. november 2021 Damp med rist i stedet for å koke 😊 Anonymkode: 0cca3...197
AnonymBruker Skrevet 19. november 2021 #8 Skrevet 19. november 2021 Det er tråd på tråd her om spesielt mandelpoteter (rundt juletider dukker de opp igjen) og du er ikke alene om problemet! Selv har jeg gitt opp mandelpoteter helt. Anonymkode: beef0...c07
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #9 Skrevet 20. november 2021 AnonymBruker skrev (På 19.11.2021 den 18.05): Det er tråd på tråd her om spesielt mandelpoteter (rundt juletider dukker de opp igjen) og du er ikke alene om problemet! Selv har jeg gitt opp mandelpoteter helt. Anonymkode: beef0...c07 Den problematikken går vel stort sett på at de koker i stykker? Anonymkode: 2af2c...200
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #10 Skrevet 20. november 2021 Har du prøvd å dampe poterer? De selger slik enkel rist å ha i gryta. Fyller i vann som ligger under risten, potetene oppå, dampes enkelt. Anonymkode: 2bbc7...97e
AnonymBruker Skrevet 20. november 2021 #11 Skrevet 20. november 2021 Hvis vannet fosskoker og er for varmt når man legger opp i potetene kan de gjerne bli sånn bløte og sandete. Husk at vannet skal koke normalt, heller ikke for svakt. Anonymkode: 31fb1...f67
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå