AnonymBruker Skrevet 17. november 2021 #1 Del Skrevet 17. november 2021 Fyr løs til en travel 4-barnsmor alle under 7 år....😆 Anonymkode: 183e2...266 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 17. november 2021 #2 Del Skrevet 17. november 2021 Mitt beste tips er å lage mye når du først er i gang og frys ned. Når du først lager gryteretter, supper, kjøttsaus til pasta o.l. så lag ekstra mye slik at du kan fryse ned mat til både en, to eller flere dager til. Det er gull å ha ferdiglaget mat i fryseren som bare trenger å varmes opp. Lag ovnsretter som klarer seg selv mens du gjør andre ting. Du bare blander i en form eller legger utover et stekebrett og slenger i ovnen. Likeså er crockpot/slowcooker om du har også tidsbesparende. Legg i ingrediensene til en god gryterett eller suppe og så står den på lavt hele dagen og er ferdig til middag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2021 #3 Del Skrevet 17. november 2021 Planlegging er alfa og omega. Lag ukemeny og handlelister. Finnes apper der en kan velge retter , så kommer handleliste automatisk. Om du har mulighet prepp på søndager. Frys ned i bokser tilsvarende familieporsjon og ta opp på kveld/morgen den dagen dere skal spise det. Som over lag ekstra store porsjoner og frys ned halvparten. Langtidsheva brød tar lite tid om du baker selv. (Begynte med dette selv etter sommeren og overraska over hvor enkelt det er å få til i en travel hverdag med barn og full jobb 😅). Anonymkode: 96309...ec4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugresset Skrevet 17. november 2021 #4 Del Skrevet 17. november 2021 (endret) Enig med de over. Lag STORE porsjoner og frys ned. Tas opp kvelden før og tines eventuelt hvis det ikke er helt tint. Mitt tips er å lage flere retter når du først er i gang. Det tar tid der og da, men det vil spare deg for enormt med tid totalt sett. Pizza, pizzaboller, lassagne, moussaka, pølsegryte, fiskegrateng, lapskaus, chili con carne, fløtegratinerte poteter, pytt i panne, fiskekaker, karbonader, spaghettisaus, osvosv. Lag det dere liker! Alt kan stort sett fryses. På denne måten er det bare grønnsaker/pasta/ris/ol som må lages der og da. Det andre varmes. Lykke til Endret 17. november 2021 av Ugresset Noen irriterende leifer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2021 #5 Del Skrevet 17. november 2021 I tillegg til å lage store middager slik at du får rester, liker jeg å ha noen raske go to-retter. Gjengangere her er pizza på ferdigbunn, kyllingstrimler eller laks med pasta og pesto, meksikansk tomatsuppe med masse tilbehør. Ellers er god planlegging og ukeshandel gull. Da planlegges også matlagingen etter når jeg har god tid og kan lage store porsjoner, og når ting må gå raskt eller helst bare være mat som kan varmes opp. Anonymkode: c4de2...b9e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå