AnonymBruker Skrevet 16. november 2021 #1 Skrevet 16. november 2021 Kan jeg bytte kylling med svinekjøttdeig? Er det mye annerledes smak? Brukte 1/3 svin sist jeg laget bolognaisesaus og den ble meget bra. Synes kyllingkjøttdeig er så ekkel å jobbe med….også er svin billigere. Anonymkode: 82267...084
AnonymBruker Skrevet 16. november 2021 #2 Skrevet 16. november 2021 Selvfølgelig kan du det. Anonymkode: 3fba0...775 3
AnonymBruker Skrevet 16. november 2021 #3 Skrevet 16. november 2021 Svinekjøttdeig er det mine thailandske venner bruker i vårrullene. Anonymkode: c76f6...459 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2021 #4 Skrevet 16. november 2021 Kyllingkjøttdeig er ofte litt "mushy", så enig med deg. Svinekjøtt er bedre. Eller kjøttdeig, evt karbonadedeig eller vegetarisk. Anonymkode: 93ccf...3a5
Entern Skrevet 16. november 2021 #5 Skrevet 16. november 2021 Kineserne bruker svin, vietnameserne okse…begge er gode i vårrull 😊
AnonymBruker Skrevet 17. november 2021 #6 Skrevet 17. november 2021 Laget med svin, de ble gode! Tidligere har jeg laget med kylling og de var gode de og, men kan styre meg for den kjøttdeigen altså. Karbonadedeig er godt, men av en eller annen grunn vil jeg ikke ha den i vårrullene 🤪 Anonymkode: 82267...084
skrue Skrevet 19. november 2021 #8 Skrevet 19. november 2021 Jeg bruker også alltid svinsekjøttdeig så jeg kan egentlig ikke sammenligne med noe annet. Ble anbefalt det av ev kollega av vietnamesisk avstamning for mange år siden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå