Gå til innhold

Svinekjøttdeig i vårruller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg bytte kylling med svinekjøttdeig? Er det mye annerledes smak? 
Brukte 1/3 svin sist jeg laget bolognaisesaus og den ble meget bra. Synes kyllingkjøttdeig er så ekkel å jobbe med….også er svin billigere. 

Anonymkode: 82267...084

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Selvfølgelig kan du det.

Anonymkode: 3fba0...775

  • Liker 3
Skrevet

Svinekjøttdeig er det mine thailandske venner bruker i vårrullene.

Anonymkode: c76f6...459

  • Liker 1
Skrevet

Kyllingkjøttdeig er ofte litt "mushy", så enig med deg. Svinekjøtt er bedre. Eller kjøttdeig, evt karbonadedeig eller vegetarisk. 

Anonymkode: 93ccf...3a5

Skrevet

Kineserne bruker svin, vietnameserne okse…begge er gode i vårrull 😊

Skrevet

Laget med svin, de ble gode! 

Tidligere har jeg laget med kylling og de var gode de og, men kan styre meg for den kjøttdeigen altså. 
Karbonadedeig er godt, men av en eller annen grunn vil jeg ikke ha den i vårrullene 🤪

Anonymkode: 82267...084

Skrevet

Jeg bruker også alltid svinsekjøttdeig så jeg kan egentlig ikke sammenligne med noe annet. Ble anbefalt det av ev kollega av vietnamesisk avstamning for mange år siden.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...