AnonymBruker Skrevet 15. november 2021 #1 Skrevet 15. november 2021 Har ikke mye bakeerfaring så jeg spør: Jeg skal lage to langpannebunner(20x40) med et lag vaniljekrem mellom. I år tenkte jeg å dekke kaken med fondant i stedet for glasur, men usikker på hvor mye fondant jeg trenger? Jeg har 250g fondant fra før det er tatt en mikroskopisk bit av. Og, hvordan går jeg frem? 😅 Kaken blir å bli skjært ut til omrisset av en figur, men den er ikke veldig detaljert. Anonymkode: 147ee...a54
Belima Skrevet 15. november 2021 #2 Skrevet 15. november 2021 (endret) Fant denne på nettet. Hvor mye sukkerpasta til en kake? Til en kake på 20-22 cm i diameter trengs 750 g marsipan (eller sukkerpasta, hvis man heller vil dekke den med det). Av denne mengden blir en del til overs, men det er bedre å kjevle ut for mye enn for lite. Får ikke slettet bildene. Skjønner ikke hvordan jeg skal gjøre det. 🤔 Endret 15. november 2021 av Belima Prøvde å fjerne bildene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå