AnonymBruker Skrevet 13. november 2021 #1 Skrevet 13. november 2021 Jeg kjøpte akkurat hvitost på tilbud (ikke oppskjært), og lurer på om det er mulig å rett og slett fryse 1kg som hel klump? De kom som 2pakk nemlig. Går det bra mon tro? Vi fryser jo pizzaost, men ble usikker nå, kanskje en hel slik klump blir veldig tørr eller noe annet av å bli fryst? De har ikke siste forbruksdag før i januar, men ble usikker på om jeg klarer å spise alt likevel... Setter stor pris på svar! Anonymkode: 2b657...03c
AnonymBruker Skrevet 13. november 2021 #2 Skrevet 13. november 2021 https://www.melk.no/Inspirasjon/Kokkens-tips/Kan-alle-meieriprodukter-fryses Anonymkode: ceb1e...e4e 1
AnonymBruker Skrevet 13. november 2021 #3 Skrevet 13. november 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): https://www.melk.no/Inspirasjon/Kokkens-tips/Kan-alle-meieriprodukter-fryses Anonymkode: ceb1e...e4e Takk! Søkte litt selv, men fant ikke noen artikkel som ga et bra svar, det gjorde denne. Blir nok revet opp noe til pizza da, og så blir det myye ostespising de neste 5-6 ukene! Anonymkode: 2b657...03c
stan Skrevet 13. november 2021 #4 Skrevet 13. november 2021 Hvis jeg trenger å fryse ned gulost, enten river eller skiver jeg den først. Da er den klar til bruk. 1
Mokkilokki Skrevet 13. november 2021 #5 Skrevet 13. november 2021 Jeg har fryst 1 kg Norwegian ost og det har gått helt fint
AnonymBruker Skrevet 13. november 2021 #6 Skrevet 13. november 2021 Jeg også fryser ost når vi har handlet i Sverige. Synes noen blir litt tørre og smuldrete, men kjenner det ikke på smaken ellers. Andre merker man det ikke på. Kan det ha noe å gjøre med fettinnholdet..? Anonymkode: ff9c0...c12
AnonymBruker Skrevet 13. november 2021 #7 Skrevet 13. november 2021 Ost som ikke er åpnet holder lenge, også etter best før. Jeg har frøset ost noen ganger, men da river jeg den først og bruker kun i retter den skal smelte; lasagne, pizza osv. Synes ikke den egner seg til pålegg etter frysing, konsistensen endres Anonymkode: 03dea...4d3
AnonymBruker Skrevet 14. november 2021 #8 Skrevet 14. november 2021 Hvis osten er i en tett, uåpnet pakning holder den mye lenger enn Best før-datoen. De fleste fast-oster blir faktisk bedre og mer smakfulle når de er vellagrede. Anonymkode: ceb1e...e4e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå