ukjentjente Skrevet 11. november 2021 #1 Skrevet 11. november 2021 Hei:) jeg skal bake eplekake samme dag som den skal serveres tidlig på kvelden. Kaken baker jeg nok like etter frokost. Hvordan oppbevares denne best når den skal spises samme dag? Takk på forhånd
Gjest loveli Skrevet 11. november 2021 #2 Skrevet 11. november 2021 (endret) La den avkjøle seg fort i formen hvis du har mulighet. Et kjølig soverom eller ute (men beskytt mot nedbør og dyr). Ta den inn og la den stå på kjøkkenbenken når den er avkjølt og legg plast over den. Varm litt i ovnen før du tar den ut av formen før servering. 😋🤤 Når jeg gjør det sånn er toppen på kaken crispy og kaken er saftigst inni. Mange eplekaker inneholder mye fett, så hvis kaken blir for kald før servering kan den oppleves som tørr selv om den bare er kald. Derfor anbefaler jeg hurtig nedkjøling for å ikke tape så mye fuktighet, så oppbevaring i romtemperatur og deretter en kjapp tur i ovnen før serv. Endret 11. november 2021 av loveli
AnonymBruker Skrevet 11. november 2021 #3 Skrevet 11. november 2021 Avkjøler litt. Legger rent kjøkkenhandkle over, og oppbevarer på kjølig gjesterom. Steker den litt for lite i første runde, og varmer i ovnen på varmluft rett før servering. Anonymkode: ee5c6...f4f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå