Gjest Anonymous Skrevet 9. oktober 2002 #1 Del Skrevet 9. oktober 2002 Hei! Trenger tips til gode sorber. Hvordan lager jeg dette? Tenker på å bruke det som dessert. Tenker på forskjellige smaker; lime, bringebær, skogsbær, chili etc. etc. Hva serverer dere ved siden av slike sorber? ...spent på svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 9. oktober 2002 #2 Del Skrevet 9. oktober 2002 Eplekake med basilikumsorbet. Det er skikkelig nammenam Lager en sukkerlake og kjører det i en blender med masse basilikum. Og setter i frysen og rører rundt ca en gang i halvtimen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå