AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #1 Skrevet 9. november 2021 Anbefaler dere røkt eller lettesaltet svinekonke? Tenker å koke den, eller bør den stekes i ovnen? Hvor lang tid anbefaler dere å varmebehande den? Takker for svar. Synes det er så godt og skal lage middag til kjæresten i morgen Anonymkode: 1ff50...755
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #2 Skrevet 9. november 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Anbefaler dere røkt eller lettesaltet svinekonke? Tenker å koke den, eller bør den stekes i ovnen? Hvor lang tid anbefaler dere å varmebehande den? Takker for svar. Synes det er så godt og skal lage middag til kjæresten i morgen Anonymkode: 1ff50...755 Røkt eller lettsaltet; det kommer vel kanskje an på hva du skal bruke den til. Jeg foretrekker lettsaltet, men kan tenke meg at om du skal bruke den i feks supper så kan røkt funke. Selv liker jeg å steke i ovnen. Eks på oppskrift https://www.ungkarskokken.com/ovnsbakt-svineknoke-2/ https://www.serieliv.no/2018/03/23/paskegodt-svineknoke-i-ovn/ https://paleo.no/svineknoke-braiserte-gronnsaker/ Anonymkode: 3e84a...b1d 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #3 Skrevet 9. november 2021 6 minutter siden, AnonymBruker said: Røkt eller lettsaltet; det kommer vel kanskje an på hva du skal bruke den til. Jeg foretrekker lettsaltet, men kan tenke meg at om du skal bruke den i feks supper så kan røkt funke. Selv liker jeg å steke i ovnen. Eks på oppskrift https://www.ungkarskokken.com/ovnsbakt-svineknoke-2/ https://www.serieliv.no/2018/03/23/paskegodt-svineknoke-i-ovn/ https://paleo.no/svineknoke-braiserte-gronnsaker/ Anonymkode: 3e84a...b1d Takk for bra svar tenker helst å koke den med tilbehør som bakte rotgrønnsaker og en saus med sennep Anonymkode: 1ff50...755
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #4 Skrevet 9. november 2021 Personlig liker jeg best lettsaltet. Jeg pleier å koke den. Slenger opp i litt løk, gulrot osv slik at jeg bruker av krafta til sausen. Du må nok skumme av når den koker. Anonymkode: 73343...520 1
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 9. november 2021 #5 Skrevet 9. november 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Takk for bra svar tenker helst å koke den med tilbehør som bakte rotgrønnsaker og en saus med sennep Anonymkode: 1ff50...755 Det pleier jeg å gjøre. Lettsaltet knoke kokes/trekkes i 2 1/2 time og serveres med kålrotstappe.
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #6 Skrevet 9. november 2021 1 minutt siden, AnonymBruker said: Personlig liker jeg best lettsaltet. Jeg pleier å koke den. Slenger opp i litt løk, gulrot osv slik at jeg bruker av krafta til sausen. Du må nok skumme av når den koker. Anonymkode: 73343...520 Bra tips! Takk Anonymkode: 1ff50...755
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #7 Skrevet 9. november 2021 1 minutt siden, Hvemsomhelst said: Det pleier jeg å gjøre. Lettsaltet knoke kokes/trekkes i 2 1/2 time og serveres med kålrotstappe. Takk for nyttig svar. Leste noen steder om varmebehandlingstid opptil 24t i ovnen. 2,5t høres bra ut! Anonymkode: 1ff50...755
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 9. november 2021 #8 Skrevet 9. november 2021 (endret) AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Takk for nyttig svar. Leste noen steder om varmebehandlingstid opptil 24t i ovnen. 2,5t høres bra ut! Anonymkode: 1ff50...755 Bare hyggelig 🙂 dette er sånn god, gammeldags husmannskost. Enkel og grei. Jeg var vant med å blande noen poteter sammen med kålrot og gjerne litt gulrot også. Endret 9. november 2021 av Hvemsomhelst
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #9 Skrevet 9. november 2021 4 minutter siden, Hvemsomhelst said: Bare hyggelig 🙂 dette er sånn god, gammeldags husmannskost. Enkel og grei. Jeg var vant med å blande noen poteter sammen med kålrot og gjerne litt gulrot også. Blir spennende å se om det faller i smak. Han er italiener..😊 Anonymkode: 1ff50...755
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå