AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #1 Skrevet 9. november 2021 Tips til matpakker som kan lages klart dagen i forveien? Både lunsjmat og mer typisk middagsmat. Er altetende. Har tilgang til fullt kjøkken på jobb, men ikke tid til å tilberede noe mer enn å varme opp. Anonymkode: be496...6d6
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #2 Skrevet 9. november 2021 Jeg lager ofte noe der jeg surrer ferdig ris med gr.saker fra frysedisken, krydrer og tilsetter feks stekte ostepølser. Har dette i posjonspakker og fryser. Tiner i mikro på jobb. Proteinrundsykker laget på cottage cheese og gulrot. I fryser, tar opp om morgenen og de er ferdig tint til lunsj. Har på pålegg jeg har liggende på jobb. Restemiddag fra dagen før, eller noe jeg har fryst ned i posjonspakker. Hardkokte egg jeg har på knekkebrød. Havregryn jeg tilbereder med vannkoker eller micro. Salater i alle varianter. Anonymkode: 34652...254 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #3 Skrevet 9. november 2021 Pastasalat med bogskinke er min favoritt! Anonymkode: d651c...24c 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #4 Skrevet 9. november 2021 Min standard lunsj er kylling og salat, litt olje eller nøtter, en frukt. Ellers baker jeg av og til i en helg opp grove Horn med ost og skinke og fryser ned. Kan fylle med andre ting en liker og, f.eks. kylling og pesto. Lager mange i slengen. På kvelden tar jeg ut passe mengde til lunsj og legger i kjøleskapet. Da er de tinte og gode til lunsj. Tar også med frukt og gulrot eller tomater. Anonymkode: 93fcc...0b0 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #5 Skrevet 9. november 2021 AnonymBruker skrev (25 minutter siden): Min standard lunsj er kylling og salat, litt olje eller nøtter, en frukt. Ellers baker jeg av og til i en helg opp grove Horn med ost og skinke og fryser ned. Kan fylle med andre ting en liker og, f.eks. kylling og pesto. Lager mange i slengen. På kvelden tar jeg ut passe mengde til lunsj og legger i kjøleskapet. Da er de tinte og gode til lunsj. Tar også med frukt og gulrot eller tomater. Anonymkode: 93fcc...0b0 Har du oppskrift på de grove horna dine? Anonymkode: 34652...254
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #6 Skrevet 9. november 2021 Pizzasnurrer med spinat,oliven og soltørket tomat(fryser ned og tar opp om moringen. Spiser de kalde ) 20 g Fersk gjær 5 dl Speltmel 3 dl Lunkent vann Salt 350 g Frossen spinat 1 Løk 7-10 Oliven Soltørket tomat 1 fedd Hvitløk •Smuldre gjær i en bolle og ha over lunkent vann. Rør rundt til gjæren er løst opp og tilsett litt salt. Ha i litt og litt mel og rør det inn slik at du hele tiden har kontroll på konsistensen. Her kan du variere litt med de meltyper du har og liker, og bruk gjerne litt sammalt mel - så blir den litt grovere. Det varierer fra meltype til meltype og fra pakke til pakke hvor mye væske som trengs, men deigen skal være ganske våt - da hever den best. Tilsett mer mel om det trengs. Ha over plast eller et lokk og la den heve en times tid, evt. i kjøleskapet over natten. •Lag så fyllet. hakk opp løken og stek den i en panne. Tilsett spinat og hvitløk - hakket eller revet. Krydre med salt og pepper. Hakk opp oliven og soltørket tomat og sett frem ønsket mengde fetaost. •Når deigen er ferdig hevet, kjevle den utover et melet underlag ca. ½cm tykk. Prøv å få et avlangt rektangel. Smør spinatblandingen utover og strø over oliven, soltørket tomat og fetaost. •Rull nå sammen deigen fra langsiden slik at du får en lang pølse (samme fremgangsmåte som kanelsnurrer). Det kan være greit å ha en bakeskrape om deigen har festet seg litt til underlaget. Skjær den opp i ca. 4-5 cm tykke skiver og legg disse til etterheving (ca. 30 min.) på et stekebrett med bakepapir. •Stekes i ovnen på 200°C i 15 minutter. Salat med babyleafs,couscous/byggryn,oliven,rødløk,cherrytomater,brokkoli,agurk og annanas/mango. Har med en enkel oljedressing og noe frø/kjerner for litt krønsj. Anonymkode: 84a6d...bda 1
AnonymBruker Skrevet 9. november 2021 #7 Skrevet 9. november 2021 Stekte kikerter med spisskummen, hvitløkspulver, paprikapulver, salt, pepper og chilli. Blander med div grønnsaker som tomat, agurk, avocado, fetaost. Heller over litt olivenolje og balsamico. Trenger ikke varmes opp, er kjempe godt, mettende og sunt. Anonymkode: f2a92...b05 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå