Gå til innhold

Hva har dere til middag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Blir fort det samme her. Mye pasta. Bruker «sultne gutter» til inspo. Hva har dere til middag?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Burrito med ris, bønner og div grønnsaker. 
Supper. 
Linsegryter/ curry/ chilli (varierer mellom kikerter, linser og kyllingkjøtt).
Wok med ris eller nudler (valgfri protein). 
Spaghetti bolognese. 
Laks med creme fraiche og grønnsaker i ovnen. 
Fisk med grønnsaker og poteter. 
Ovnsbakte grønnsaker og kylling.


 

Anonymkode: 3ffba...6c8

  • Liker 1
  • 1 måned senere...
Skrevet

Hva har dere til middag nå som det nærmer seg jul? 

Skrevet
Cecilie82 skrev (6 timer siden):

Hva har dere til middag nå som det nærmer seg jul? 

Vi spiser det samme som vanlig også rundt juletidene, men kanskje risgrøt litt oftere. Kan skrive det jeg kommer på i farten: taco/quesedillas, hjemmelaget pizza, laks/torsk med kokt potet og grønnsaker, biff/nakkekotelett med fløtegratinerte poteter, pasta alfredo med kylling, spaghetti carbonara, spaghetti bolognese, fiskegrateng, suppe med egg og hvitløksbaguetter, hamburger/snitzel med pommes frites og coleslaw, shepards pie, currygryte med ris, stroganoff gryte med potetmos, bali kyllinggryte med ris... Lager mye hjemmelaget, slik at vi får sneket inn mer grønnsaker i rettene. 

Den største endringen vi har i julen er frokost og lunsj. Kjøper inn mer julepålegg for eksempel. Vi har også fenalår hengende som vi småspiser på. 

  • Liker 1
Skrevet

Gryter med linser/bønner etc servert med ris/nan/couscous osv

Jevne supper med byggryn/linser ol

Chunky supper med brød

Grønnsakscurrys med ris/couscous/nan/roti

Pita fylt med falafler/tofu/tempeh/belgfrukter,grønnsaker og hummus

Bowls med grønnsaker,couscous/pasta/byggryn/quinoa,tofu/tempeh/falafler,hummus/dressing/guacomale 

Wok med nudler,grønnsaker,tofu/tempeh og saus

Forskjellige plantebaserte pastaretter

Plantebaserte gratenger

Anonymkode: 88870...da1

Skrevet

Samme som vanlig frem til 22.12.

23. har vi julemat som røkelaks, eggerøre, sylte og julepølser på rundstykker/ lompe.

24. er det ribbe og 25. rester.

31. er det kalkun.

Orker ikke endre på rutinene i hele desember. 

Anonymkode: 3ffba...6c8

Skrevet

Spiser helt vanlig fram til 23 desember. 

Mye kylling/laks/svinefilet med oppkuttet salat/ovnsbakte grønnsaker, med liten mengde pasta/ris/et pitabrød. Middagene er mellom 450-600 kcal. Blir også innimellom kjøttboller med pasta/potetmos, hamburger (uten pommes frites) i helgene, Taco etc. Fiskekaker med råkost og potet er også godt. Panert fisk likeså. 

Skrevet

Julewrap, ribbebein (avskjær etter årets syltefleskproduksjon), poteter og spekemat, muligens lutefisk om det ikke blir i julen, ferdigpizza... 

Det er vel det som er spesielt i desember før jul.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...