Cecilie82 Skrevet 7. november 2021 #1 Skrevet 7. november 2021 Blir fort det samme her. Mye pasta. Bruker «sultne gutter» til inspo. Hva har dere til middag?
AnonymBruker Skrevet 7. november 2021 #2 Skrevet 7. november 2021 Burrito med ris, bønner og div grønnsaker. Supper. Linsegryter/ curry/ chilli (varierer mellom kikerter, linser og kyllingkjøtt). Wok med ris eller nudler (valgfri protein). Spaghetti bolognese. Laks med creme fraiche og grønnsaker i ovnen. Fisk med grønnsaker og poteter. Ovnsbakte grønnsaker og kylling. Anonymkode: 3ffba...6c8 1
Cecilie82 Skrevet 12. desember 2021 Forfatter #3 Skrevet 12. desember 2021 Hva har dere til middag nå som det nærmer seg jul?
Miranda Bailey Skrevet 13. desember 2021 #4 Skrevet 13. desember 2021 Cecilie82 skrev (6 timer siden): Hva har dere til middag nå som det nærmer seg jul? Vi spiser det samme som vanlig også rundt juletidene, men kanskje risgrøt litt oftere. Kan skrive det jeg kommer på i farten: taco/quesedillas, hjemmelaget pizza, laks/torsk med kokt potet og grønnsaker, biff/nakkekotelett med fløtegratinerte poteter, pasta alfredo med kylling, spaghetti carbonara, spaghetti bolognese, fiskegrateng, suppe med egg og hvitløksbaguetter, hamburger/snitzel med pommes frites og coleslaw, shepards pie, currygryte med ris, stroganoff gryte med potetmos, bali kyllinggryte med ris... Lager mye hjemmelaget, slik at vi får sneket inn mer grønnsaker i rettene. Den største endringen vi har i julen er frokost og lunsj. Kjøper inn mer julepålegg for eksempel. Vi har også fenalår hengende som vi småspiser på. 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2021 #5 Skrevet 13. desember 2021 Gryter med linser/bønner etc servert med ris/nan/couscous osv Jevne supper med byggryn/linser ol Chunky supper med brød Grønnsakscurrys med ris/couscous/nan/roti Pita fylt med falafler/tofu/tempeh/belgfrukter,grønnsaker og hummus Bowls med grønnsaker,couscous/pasta/byggryn/quinoa,tofu/tempeh/falafler,hummus/dressing/guacomale Wok med nudler,grønnsaker,tofu/tempeh og saus Forskjellige plantebaserte pastaretter Plantebaserte gratenger Anonymkode: 88870...da1
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2021 #6 Skrevet 14. desember 2021 Samme som vanlig frem til 22.12. 23. har vi julemat som røkelaks, eggerøre, sylte og julepølser på rundstykker/ lompe. 24. er det ribbe og 25. rester. 31. er det kalkun. Orker ikke endre på rutinene i hele desember. Anonymkode: 3ffba...6c8
Purple_Pixiedust Skrevet 14. desember 2021 #7 Skrevet 14. desember 2021 Spiser helt vanlig fram til 23 desember. Mye kylling/laks/svinefilet med oppkuttet salat/ovnsbakte grønnsaker, med liten mengde pasta/ris/et pitabrød. Middagene er mellom 450-600 kcal. Blir også innimellom kjøttboller med pasta/potetmos, hamburger (uten pommes frites) i helgene, Taco etc. Fiskekaker med råkost og potet er også godt. Panert fisk likeså.
applestories Skrevet 14. desember 2021 #8 Skrevet 14. desember 2021 Julewrap, ribbebein (avskjær etter årets syltefleskproduksjon), poteter og spekemat, muligens lutefisk om det ikke blir i julen, ferdigpizza... Det er vel det som er spesielt i desember før jul.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå