Gå til innhold

Hva kan man erstatte østerssaus med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg er allergisk mot skalldyr, og har hørt at denne sausen har en smak som er vanskelig å erstatte, men er det noe jeg kan bruke i stedet?

Anonymkode: d0cdd...22d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kanskje hoisin eller ketjap manis? Det gir ikke helt samme smak, men kan gi sødmen østerssaus gir? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskesaus.
Men det er godt mulig det finnes rester av skalldyr i den...

Anonymkode: c689f...bdc

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sokkar skrev (1 time siden):

Oj... Den er vanskelig. 

Hva skal du lage?

Litt forskjellig egentlig, fra en blogg som heter altasiatisk og der brukes oystersaus/østersaus i alt fra supper, vårruller og dumplings 

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Fiskesaus.
Men det er godt mulig det finnes rester av skalldyr i den...

Anonymkode: c689f...bdc

Jeg har en vegansk fiskesaus jeg kjøpte på A-marked, så kan jo prøve den.

Anonymkode: d0cdd...22d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sokkar skrev (1 time siden):

Kanskje hoisin eller ketjap manis? Det gir ikke helt samme smak, men kan gi sødmen østerssaus gir? 

Takk for tips, det skal jeg prøve ut 🤩

Anonymkode: d0cdd...22d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Denne uten tvil. Kjøpes på internasjonale butikker 

 

F913E259-5D06-48FF-88BE-C6D240347FEC.jpeg

Anonymkode: 0abb7...8a2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har jeg gode nyheter til deg, du kan bruke ansjos som er vel så godt og gir omtrent samme smak.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kroko-dil-o skrev (18 timer siden):

Jeg har jeg gode nyheter til deg, du kan bruke ansjos som er vel så godt og gir omtrent samme smak.

Jeg tåler dessverre ikke ansjos eller annen fisk heller . Får kraftig svie, magesmerter og hovner opp av det.

Anonymkode: d0cdd...22d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Takk for link! :)

Anonymkode: d0cdd...22d

🙂 Det er synd at man ikke kan lage det selv.

Jeg sjekket opp hvordan det lages og det er en prosess hvor du kan risikere å lage noe som er råttent og giftig hvis du ikke har god peiling.

Synd, fordi vi har så mye god sopp i Norge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...