Gå til innhold

Hva er ditt forhold til rosiner?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har et godt og - om jeg må si det selv - rimelig avslappet og naturlig forhold til rosiner!

Liker godt rosiner i gjærbakst

Liker helt nakne rosiner

Liker rosiner på grøt

Liker rosiner i yoghurt

Liker rosiner i frokostblanding

Er ikke så begeistret for rosiner i varme retter og salater.

Men jeg liker godt LILLE LOSIN!!! For det er mitt kosenavn på Lille Rosin! :ler:

Skrevet
Har du en oppskrift du vil dele med oss?  Men jeg nekter å ha rosiner i :engel:

Du nekter å ha rosiner i engelen?? :klø:

Skrevet
Rosiner er ekkelt!

kunne ikke vært mer enig :klappe:

Skrevet

Kul tråd :ler:

Fysj jeg hater kokte rosiner som i feks gryteretter eller i boller. Liker det heller ikke i Gløgg selv om de da ikke er kokt.

Men jeg liker det veldig godt som "snop" og oppå grøten(ikke kokt inni), dessuten lager mamma en salat om sommeren som har rosiner og ananas i seg som hun serverer til verdens beste hjemmelagede gryterett - Det er kjempe digg!

Så for meg skal rosiner være kalde og de mørke er de beste! :sjarmor:

Gjest Ninakanin
Skrevet

Ehm, jeg bor for tiden i kollektiv.

Må innrømme latteren satt løst da vi skulle spille brettspill, og alle brikkene til hver farge lå i hver sin rosinboks.

Egentlig en lur idè, men synet av spillets eier som møysommelig bretter opp eskene, rengjør den med en lett fuktig klut, for så å teipe dem sammen igjen med grov snekker-teip er noe jeg er oppriktig lei meg for at jeg gikk glipp av.

Men tanken duger.

Skrevet
Rosiner er ekkelt!

Eeeeimenn! :klappe:

Jeg hater hater hater rosiner, i alle slags former, farger, fasoner og samma hva de er oppi. Er det mulig så plukkes de ut!! (Får noen rare blikk når jeg skal ha go'morgen youghurt for eksempel....)

Skrevet
Har du en oppskrift du vil dele med oss?  Men jeg nekter å ha rosiner i :engel:

Og da har jeg vel røpet meg, for jeg hater rosiner i bolle, i salat, i kaker, i middag, i sjokolade (det burde vært lovforbud mot rosiner i sjokolade)  :frustrert:

Deler gjerne oppskrift - men det MÅ faktisk være rosiner i - selv om jeg misliker rosiner på det sterkeste og er helt enig med deg i det meste ... - og at det skulle være straffbart med rosiner i sjokolade :Nikke: - grøsser bare av tanken.

Her er oppskriften (og har du ikke rosiner i får du ikke lov til å lage den :fy_fy: )

Kjøtt av en høne (eller nå har jeg gått over til kalkun/kyllingfilet el - rester av kalkun er yppelig) - stekes/kokes og skjæres i små biter.

250 -300 g mandler - skoldes og ristes i stekeovn til de er gyldenbrune (100 grader i en "evighet") og hakkes

1 løk hakket

Masse masse hakket persille

Litt rosiner

1 beger kremfølte piskes

ca 1 ss sitronsaft

2 poser lettmajones

Dette blandes sammen

Legges lagvis (start med kjøtt, løk, mandler rosiner og persille - så krem/majonesblanding og så på nytt igjen - avslutt med masse persille det skal være helt grønt på toppen) - minst 2 el tre lag av hvert.

Skrevet

Jeg har litt vondt i sjelen min, siden jeg aldri har funnet rosinen i pølsa... Finner derimot kattepels i tastaturet om det hjelper :forvirret:

Skrevet
Eeeeimenn! :klappe:

Jeg hater hater hater rosiner, i alle slags former, farger, fasoner og samma hva de er oppi. Er det mulig så plukkes de ut!! (Får noen rare blikk når jeg skal ha go'morgen youghurt for eksempel....)

:Nikke::klappe:

Skrevet
Du nekter å ha rosiner i engelen??  :klø:

Jeg nekter å ha rosiner i MATEN

(nekter forøvrig å ha rosiner i både engler og andre ting :ler:

Skrevet
Deler gjerne oppskrift - men det MÅ faktisk være rosiner i - selv om jeg misliker rosiner på det sterkeste og er helt enig med deg i det meste ... - og at det skulle være straffbart med rosiner i sjokolade :Nikke: - grøsser bare av tanken.

Her er oppskriften (og har du ikke rosiner i får du ikke lov til å lage den :fy_fy: )

Kjøtt av en høne (eller nå har jeg gått over til kalkun/kyllingfilet el - rester av kalkun er yppelig) - stekes/kokes og skjæres i små biter.

250 -300 g mandler - skoldes og ristes i stekeovn til de er gyldenbrune (100 grader i en "evighet") og hakkes

1 løk hakket

Masse masse hakket persille

Litt rosiner

1 beger kremfølte piskes

ca 1 ss sitronsaft

2 poser lettmajones

Dette blandes sammen

Legges lagvis (start med kjøtt, løk, mandler rosiner og persille - så krem/majonesblanding og så på nytt igjen  - avslutt med masse persille det skal være helt grønt på toppen) - minst 2 el tre lag av hvert. 

Takk, jeg lover jeg skal ha rosiner i.

:sjarmor:

*host-host*

Skrevet

Tar helst stooore omveier rundt rosinene...

Rosinene skal ligge i de små eskene sine i butikken og helst bli liggende der.

Hvis de først slippes løs, så spiser jeg de... men ikke med glede.

Skrevet
æsj rosiner er grusomt... :kvalm:

Spyr du i tråden min nå? ;)

Gjest Catwoman
Skrevet

(Får noen rare blikk når jeg skal ha go'morgen youghurt for eksempel....)

Og jeg har mer enn en gang vært den som sitter ved siden av den go'morgen youghurt- spisende og fått overlevert alle rosinene. :ler:

Skrevet

Liker rosiner kjempegodt jeg, både i frokostblandinger, god morgen youghurt og hveteboller! :sikle:

Skrevet

Jeg kjøpte et fransk landbrød på Maxi for noen uker siden. Da jeg kom hjem oppdaget jeg at det var rosiner i det. Det var faktisk til å leve med.

Generelt har jeg et godt forhold til rosiner.

Skrevet

jeg tåler dem ikke for druer er også ekkelt. Og råtne druer tar jammenmeg kaka!! (ja vet de er tørkede blabla)

Skrevet

Jeg hater rosiner, brekker meg hvis jeg får en i munnen...

:kvalm:

Husker en gang jeg fikk en hjembakt bolle som skulle være 100% rosinfri. Tror du ikke det var en rosin som hadde sneket seg oppi melposen og lurt seg inn i den ene bollen jeg fikk....

:grine:

Skrevet

Husker en gang jeg fikk en hjembakt bolle som skulle være 100% rosinfri. Tror du ikke det var en rosin som hadde sneket seg oppi melposen og lurt seg inn i den ene bollen jeg fikk....

:grine:

Rosin på ville veier!? Hihi.. jammen noen raringer disse rosinene altså.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...