Gjest Hvemsomhelst Skrevet 1. november 2021 #1 Del Skrevet 1. november 2021 (endret) Jeg kom over en artikkel i dag om en mann som spiste for mye og ble uønsket som gjest. Det er jo ikke lønnsomt for restauranten. Jeg mener at de heller burde justere prisene litt for å ta høyde for noen forskjeller. Av 100 gjester er det vel ikke så mange storspisere. Det er jo ikke greit at restauranten teller hvor mye hver enkelt forsyner seg med. Store gjester er ofte uglesett slike steder, men også helt normalvektige, kvinner og menn, kan gå helt amok og spise til de omtrent sprekker. Jeg lurer på hvordan de klarer det. Ekstra magesekk på lur eller utrolig stor magesekk? Man kan faktisk ikke se utenpå om folk er småspiste eller totalt motsatt. Det må vel være livsfarlig å spise til man «sprekker» Noe slikt skjer også i andre settinger, som konkurranse om hvor mange pølser i brød man kan spise på 20 minutter. Jeg er veldig glad i sushi, men det er full stopp etter maks 10 biter. https://sosialnytt.com/mann-kastet-ut-av-sushi-buffet-spiste-for-mye/ Endret 1. november 2021 av Hvemsomhelst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chailatte Skrevet 1. november 2021 #2 Del Skrevet 1. november 2021 Buffet er et veldig lite økonomisk godt valg for min del, ettersom jeg aldri klarer å spise inn kostnaden. Har gått i den fella et par ganger, hvor det jeg klarer å spise faktisk tilsvarer mye mindre enn prisen på buffeten 😅 Men hvis man, som du sier, har en buffetmage, så lønner det seg jo, og det må da resturantene tåle. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 1. november 2021 #3 Del Skrevet 1. november 2021 Chailatte skrev (1 minutt siden): Buffet er et veldig lite økonomisk godt valg for min del, ettersom jeg aldri klarer å spise inn kostnaden. Har gått i den fella et par ganger, hvor det jeg klarer å spise faktisk tilsvarer mye mindre enn prisen på buffeten 😅 Men hvis man, som du sier, har en buffetmage, så lønner det seg jo, og det må da resturantene tåle. Samme her, de fleste ganger. Er ofte på buffetmiddager ved jobbreiser, så jeg velger det ikke selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #4 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg klarer rett og slett ikke på bli stapp mett. Ikke på buffet, ikke på taco-fredag, ikke på julaften. Jeg har forsåvidt aldri forstått dette med at man "sparer" penger på å spise mye. Hva sparer man egentlig? Tenker det kun er kostnader ved å overspise. Blir som å kjøpe og spise 5 sjokoladeplater for 100kroner, stappe det i seg, og føle man har spart mye penger. Anonymkode: 14313...83d 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #5 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg er ikke glad i buffé. Det lønner seg ikke økonomisk for meg. Spiser mindre på buffé enn ellers. Liker ikke masse forskjellige folk som går og forsyner seg av samme mat. Jeg mister matlysten og spiser bare litt fordi jeg må. Drikker desto mer brus da, de få gangene jeg har vært solidarisk. Anonymkode: 4b099...495 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 1. november 2021 #6 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg er den som aldri spiser buffe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #7 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg er en mann på 194 cm som klarer å spise helt enorme mengder mat om gangen. Men min erfaring med buffé er at kvaliteten ikke er bra nok. Anonymkode: 76af5...851 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #8 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg spiser til jeg nesten sprekker. Ikke for å få mest mulig valuta for pengene, har aldri tenkt tanken, men fordi jeg vil smake på alt. Etter at alt er smakt må jeg bare forsyne meg en gang til av det jeg likte best. Håpløst! Jeg overspiser veldig ofte, og det er et under at jeg aldri har veid mer enn 56 kilo med mine 165 cm. Alle venninnene mine er også veldig matglade typer, og når vi er samlet er det ikke sjelden vi må kneppe opp buksa underveis i måltidet😬. Anonymkode: 5b554...5bf 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 1. november 2021 #9 Del Skrevet 1. november 2021 Nå er buffetmat ofte ikke veldig god, men hvis den er det kan jeg spise mye mer enn normalt. På den annen side spiser jeg da lite eller ingenting dagen etter fordi jeg rett og slett ikke er sulten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 1. november 2021 #10 Del Skrevet 1. november 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Jeg er en mann på 194 cm som klarer å spise helt enorme mengder mat om gangen. Men min erfaring med buffé er at kvaliteten ikke er bra nok. Anonymkode: 76af5...851 Du er nok litt uglesett allerede ved inngangen til restauranten 😂 men jeg er enig med deg. Jeg kunne også ønsket litt bedre kvalitet. Det er selvfølgelig forskjell fra sted til sted. Jeg er glad i skalldyr, og blir kjempeskuffet hvis det bare er noe gammelt opptint fra frost, tinte reker, en halv, seig opptint canadahummer 🙁 Mange typer kjøtt i saus blir liggende og tørke og få snerk, ofte for varmt i rommet og maten forfaller fort. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #11 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg er vegetarianer, så sjelden det er så mye å overspise av. Pleier å spise masse grønnsaker. Anonymkode: c35f9...a07 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meadow Skrevet 1. november 2021 #12 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg går aldri på buffetrestauranter, men har jo vært på all inclusive hotell noen ganger. Og frokostbuffet på hotell er supert. Jeg er uansett den som spiser bittelitt av mye, gøy å smake på forskjellige ting. Så jeg forskyner meg tre ganger (kald mat, varm mat, dessert) og spiser sakte. Men det blir ikke nødvendigvis så mye til sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #13 Del Skrevet 1. november 2021 Meadow skrev (1 time siden): Jeg går aldri på buffetrestauranter, men har jo vært på all inclusive hotell noen ganger. Og frokostbuffet på hotell er supert. Jeg er uansett den som spiser bittelitt av mye, gøy å smake på forskjellige ting. Så jeg forskyner meg tre ganger (kald mat, varm mat, dessert) og spiser sakte. Men det blir ikke nødvendigvis så mye til sammen. Jeg er den særingen som henter ett kokt egg, en skive laks, litt grønnsaker, og en fruktskål, vann og kaffe, på frokostbuffet. Blir så utrolig slakk, og treg i magen, om jeg spiser mer enn hva jeg gjør hjemme. Så fruktskålen er den eneste utskeielsen. Anonymkode: 14313...83d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #14 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg forsyner meg bare av mat som jeg spiser sjeldent og aldri brød. Men spiser ikke mer enn vanlig. Anonymkode: c31fd...983 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ti10 Skrevet 1. november 2021 #15 Del Skrevet 1. november 2021 Nei, hvis det er mye godt som jeg vil smake på, så kan det nok bli litt mer enn vanlig, eventuelt litt uvanlige kombinasjoner, men jeg spiser ikke veldig mye mer enn vanlig. Skjønner ikke at folk gjør det, det er jo ikke noe behagelig å være overmett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #16 Del Skrevet 1. november 2021 Bugge er jo bare griseri og ekkelt. Kantinemat! Anonymkode: 25c8a...b9f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #17 Del Skrevet 1. november 2021 Sikler etter flotte jenter som vet å forsyne seg ved en buffet! Anonymkode: 0ccb6...7f4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2021 #18 Del Skrevet 1. november 2021 Jeg har en tendens til overspising når det er buffet, men jeg er paradoksalt også redd for smitte, og har litt skrekk for buffet av den grunn. Elsker dessuten overdådige frokostbuffeter på hotell. Jeg er også glad i sushi, men har aldri vært på en sushibuffet. 10 biter er mer for en forrett å regne i min verden. Anonymkode: 5d0bb...641 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kinder Skrevet 1. november 2021 #19 Del Skrevet 1. november 2021 Er ikke så glad i buffemat, spiser det stort sett i forbindelse med kurs eller andre arrangement på jobb. Men er jeg først på buffet, spiser jeg gjerne en porsjon med kaldmat, så en porsjon med varmmat. Og eventuelt en porsjon til med ett eller annet, om det var noe jeg likte ekstra godt. Også litt dessert. Så ja, jeg spiser mer på buffet enn jeg ville gjort ellers. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elder Millennial Skrevet 1. november 2021 #20 Del Skrevet 1. november 2021 Buffet er ikke helt min greie, men hvis jeg skal forsyne meg så tar jeg helst litt av alt. Stort sett sparer jeg heller plass til desserten 😬 Hotellfrokost derimot er bortimot det beste som finnes😅 en halv tallerken med eggerøre, masse frukt og har de vafler/lapper så er jeg i himmelen 🤩 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå