Gå til innhold

creme fraiche vs seterrømme


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det står jeg skal bruke creme fraiche i oppskriften, og jeg har seterrømme i kjøleskapet. Hvilke forskjell er det i de to produktene?

Hva er din erfaring?

Anonymkode: 0fa6c...a73

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så fremst det er samme fettinnhold så er bruksområdet tilnærmet likt men du får en syrligere smak med rømme.

Anonymkode: 25be0...d58

Skrevet

Creme fraiche er mer stabilt ved koking og skiller seg ikke så lett

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Så fremst det er samme fettinnhold så er bruksområdet tilnærmet likt men du får en syrligere smak med rømme.

Anonymkode: 25be0...d58

hvilket tidspunkt setter jeg ingrediensen i gryta? tåler dem at det koker i gryta, eller bør det kun trekkes?

Anonymkode: 0fa6c...a73

Skrevet
Minmorsbarn skrev (Akkurat nå):

Creme fraiche er mer stabilt ved koking og skiller seg ikke så lett

ja, ser der du svarte på spørsmålet før jeg fikk satt ut i livet min tanke og spørsmål. 

Anonymkode: 0fa6c...a73

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...