Gå til innhold

Noen tips til hvordan jeg kan forbedre denne sjokoladekaken?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ønsker i hovedsak en tilsvarende versjon, men med mindre sukker/melis. Har forsøkt å redusere tidligere, men med fyllet funket det dårlig da den ble helt rennende.

Tøffelkake 

300 g farin

150 g margarin        dette røres hvitt

2 egg            tilsettes

2-3 ss kakao

2 dl melk

300 gr hvetemel

3 ts bakepulver

Stekes: Varmluft 150˚ ca 40-45 min (uten varmluft ca 45-50 minutter) 

Fyll :

100 g margarin        smeltes

300 g melis        tilsettes

½ plate kokesjokolade    smeltes

3 ss kaffe

1 egg

10 dråper romessens

 

Anonymkode: 60e4d...7a4

Videoannonse
Annonse
Skrevet

jeg ville søkt på nett etter en annen glasur med mindre sukker, men som har sjokolade og kaffe og bare hatt i romdråper til slutt. 

  • Liker 1
Skrevet

Det enkleste å gjøre med «din» valgte kake er jo å utelate fyllet. Da forsvinner det meste av sukkeret helt av seg selv.

Ønkser du en kake med lite sukker som ikke er tørr er mørk sjokolade i deigen et fint triks. Sjokoladen er flytende og erstatter fint både fett, fukt og søtt. Merk at «mørk sjokolade» er sjokolade på 75% eller mer, ikke «mørk kokesjokolade» som er sukker med litt mer kakao i enn»lys sjokolade» som er sukker med et hint av kakao i. Men du må altså finne en ny oppskrift. Den du har får du ikke redusert ned.

Anonymkode: a7920...104

Skrevet
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Ønsker i hovedsak en tilsvarende versjon, men med mindre sukker/melis. Har forsøkt å redusere tidligere, men med fyllet funket det dårlig da den ble helt rennende.

Tøffelkake 

300 g farin

150 g margarin        dette røres hvitt

2 egg            tilsettes

2-3 ss kakao

2 dl melk

300 gr hvetemel

3 ts bakepulver

Stekes: Varmluft 150˚ ca 40-45 min (uten varmluft ca 45-50 minutter) 

Fyll :

100 g margarin        smeltes

300 g melis        tilsettes

½ plate kokesjokolade    smeltes

3 ss kaffe

1 egg

10 dråper romessens

 

Anonymkode: 60e4d...7a4

Hvis du reduserer tørre vafler som sukker så må du også redusere væske.

Anonymkode: 3ad99...47b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...