Tvist Skrevet 27. oktober 2021 #1 Del Skrevet 27. oktober 2021 Hei. Jeg har fått mye selleri. Har noen noen gode tips til oppskrifter? Og konservering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2021 #2 Del Skrevet 27. oktober 2021 Sellerirot eller selleristang? Anonymkode: 04fdf...b05 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 27. oktober 2021 Forfatter #3 Del Skrevet 27. oktober 2021 Selleristang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2021 #4 Del Skrevet 27. oktober 2021 Caponata Caldo Verde og andre supper Anonymkode: 04fdf...b05 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2021 #5 Del Skrevet 27. oktober 2021 Syns det er godt å bruke i lasagne. Ellers så bruker jeg å kutte det opp i småbiter og ha det i fryseren. Da slipper man at det blir dårlig og kan ta ut så mye man trenger. Anonymkode: 8eef0...504 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2021 #6 Del Skrevet 27. oktober 2021 Suppe 1 ss olje 1 gul løk, hakket 2 hvitløksfedd, finhakket 2 ss ingefær, finhakket 3-4 stilker stangselleri, skivet 1 boks (300 g) hakkede tomater 1 boks (400 g) fullfet kokosmelk 2 bokser (350 gram totalt) hermetiske kikerter, skylt 1 ts spisskummen, malt 1 ts grønnsaksbuljongpulver Smak til med litt limesaft og eventuelt salt og mer krydder 1. Sett kjelen på middels varme og surr løken myk i oljen. 2. Ha i finhakket hvitløk og ingefær og surr noen minutter til. 3. Ha i stangselleri, tomater, kokosmelk, kikerter, spisskummen og buljongpulver og la koke på svak varme til stangselleri og kikerter er passe møre. 4. Smak til med limesaft og eventuelt litt salt og mer spisskummen og eventuelt litt ingefærpulver. Anonymkode: 803fa...b61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kavorka Skrevet 27. oktober 2021 #7 Del Skrevet 27. oktober 2021 Det er jo veldig godt å ha når man skal lage mirepoix (fransk) eller sofritto (italiensk) som er en god base for mange slags retter. Mirepoix/sofritto består av løk, gulrot og selleristang. Tipset om å kutte i biter og fryse ned er også godt! Det er kjekt å "alltid" ha litt stangselleri tilgjengelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2021 #8 Del Skrevet 27. oktober 2021 The Kavorka skrev (1 minutt siden): Det er jo veldig godt å ha når man skal lage mirepoix (fransk) eller sofritto (italiensk) som er en god base for mange slags retter. Mirepoix/sofritto består av løk, gulrot og selleristang. Tipset om å kutte i biter og fryse ned er også godt! Det er kjekt å "alltid" ha litt stangselleri tilgjengelig Ja! 😄 Jeg pleier å lage store porsjoner mire poix og sofrito for å så fryse ned. Handler inn gulrøtter, løk, selleri, har dem i food processor til ønsket størrelse, så forveller så vidt i stekepannen med litt smør, har oppi zip lock poser som jeg klemmer flate, fryser Dette gjør at ting som supper, lasagne, diverse gryteretter, kasseroller, osv, tar betydelig mindre tid og oppvask å lage i hverdagen Anonymkode: 8ebff...a65 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå